Céline Dions beslut för sönerna efter inställda turnén

Céline Dion
För tio år sedan fick världsartisten Céline Dion och maken René Angélill tillskott i familjen.
Nu berättar hon om det nya beslutet son fattat för tvillingsönerna Eddy och Nelson.
Annons

Spridningen av COVID19 har ställt till det ordentligt i nöjesvärlden. Tv-program sänder utan publik och många föreställningar och konserter har tvingats ställas in helt och hållet. En av de drabbade är världsartisten Céline Dion, 51, som nyligen ställde in sina spelningar på grund av utbrottet, detta bara dagar efter att artisten skjutit upp två konserter då hon lidit av en förkylning.

Annons

Beskedet väckte snabbt många frågor hos fansen som oroades för att Céline drabbats av just Coronavirusets. Artisten visade sig dock vara frisk från viruset, vilket var något som hon kunde meddela efter att ha testats negativ för det.

Tillbringar tid med barnen

Efter de inställda konserterna passar nu Céline på att spendera all sin tid med familjen. Tillsammans med maken René Angélill, som avled efter en längre tids sjukdom för fyra år sedan, har artisten 19-åriga sonen René-Charles Angélil, samt de 10-åriga tvillingarna Eddy och Nelson. I ett brev som världsstjärnan nu delat med sig av på Twitter beskriver hon hur hon och barnen planerar att tillbringa den närmsta tiden – nämligen tillsammans i hemmet.

Annons
Céline Dion och René Angélil
Céline Dion och maken René Angélil skaffade tre barn tillsammans innan han avled 2016. Foto: TT

Personliga brevet från världsartisten

Hon uttrycker även sina känslor gällande situationen och uppmärksammar sina fans till att vara rädda om sig.

”Jag hoppas att ni alla tar hand om er själva och varandra under dessa svårare tider. Jag är hemma med min familj och vi tar till alla nödvändiga åtgärder för att hålla oss friska och säkra. Mina tankar och böner går till alla där ute som har förlorat någon de älskar, till dem som är sjuka och även till alla som utsätts för svårigheter på grund av denna drastiska situation”, skriver Céline Dion i brevet och fortsätter:

Annons

”Jag önskar er styrka och mod, och jag hoppas att positiva nyheter och resultat kommer att komma så att vi kan återgå till våra normala liv så snart som möjligt. Jag hoppas att i hittar tröst, stöd och lättnad i att lyssna på musik, nu mer än någonsin.Var snälla mot varandra, se efter varandra och… vi är alla i det här tillsammans”.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…