LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Caitlyn Jenners första ord om 47 år yngre kärleken

08 aug, 2018 
AvStina Dahlgren
Caitlyn Jenner med kärleken Sophia Hutchins
Rykten om Caitlyn Jenners relation med den 47 år yngre Sophia Hutchins har länge cirkulerat. Nu uttalar sig Caitlyn för första gången själv om förhållandet.
Annons

Hon gör sällan intervjuer längre. Caitlyn Jenner, 68, fick ta emot så mycket hot och hat på grund av sina politiska uttalanden att hon till slut valde att dra sig tillbaka. Tidigare pratade hon med media om allt, och hon hade en egen realityserie där man fick följa hennes minsta steg i livet.

– Men vad man än sa så tror folk att man inte fattar på grund av att man är en vit, priviligerad person, säger Caitlyn Jenner till Variety.

Den senaste tiden har rykten florerat om realitystjärnans kärleksliv och förhållandet till Sophia Hutchins, 22, även hon en transexuell kvinna. Paret har setts tillsammans på tillställningar och event och Sophia Hutchins har tidigare bekräftat att de dejtar. Caitlyn Jenner däremot har varit förtegen. Fram tills nu.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi är väldigt nära. Vi gör väldigt mycket tillsammans. Vi är typ oskiljaktiga. Vi är de bästa vänner man kan tänka sig, säger hon.

Mer vill hon inte kommentera, men under hela intervjun finns Sophia Hutchins vid hennes sida och de småpratar bland annat om vilka filmer de har sett den senaste tiden. Oavsett deras relation så verkar de alltså lyckliga med varandra. Några som inte är lika lyckliga är realitystjärnans barn. Kylie Jenner, 20, har sagt att hon tror att pappans nya kärlek bara är ute efter pengar. Men Caitlyn Jenner mår bättre än någonsin och säger att hon äntligen har hittat lyckan.

– Mitt liv är så enkelt, det är bara att vara mig själv. Jag tror att folk tror när du gör förvandlingen att det är en jättestor sak och nu är du en helt annan person. Jag är fortfarande samma person. Caitlyn fanns inom mig hela tiden.

Se bilder på paret tillsammans här:

FOTO: IBL

Annons