LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Bruce Willis obotligt sjuk – hustrun om striden: ”Jag kämpar”

15 nov, 2023 
Bruce Willis har drabbats av demens vilket inneburit att han har fått avsluta sin framgångsrika skådespelarkarriär.
Nu berättar hans fru Emma Heming Willis om skuldkänslorna hon känner över familjens situation.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

För nio månader sedan fick Bruce Willis, 68, sin demensdiagnos, sedan dess har familjen öppenhjärtigt pratat om sjukdomstiden som varit.

Bruce Willis fru talar ut om hur sjukdomen påverkar familjen

Bruce fru Emma Heming Willis, 45, har varit ärlig med att makens sjukdom tagit hårt på familjen. Hon tydliggjorde även så sent som i september att hon inte riktig vet hur medveten Bruce själv är gällande det han går igenom.

– Demens är en pärs inte bara för personen som diagnosticerats utan även för familjen. Detsamma gäller för Bruce, mig och våra döttrar. De kallar detta för en familjesjukdom och det stämmer verkligen, sa Emma Heming Willis hon då i ett uttalande.

Emma Heming Willis: ”Jag kämpar med skuldkänslor”

I en artikel i Sunday paper förklarar nu Emma hur hon påverkas av Bruce sjukdomstillstånd och hur hon sedan diagnosen tagit hand om honom. Även om hon arbetar i princip heltid med att ta hand om sin make så har hon även möjlighet att ta paus från sysslorna vilket nu gjort att hon känner skuld.

Annons

”Jag kämpar med skuldkänslor – när jag vet att jag har medel som andra inte har. När jag har möjlighet att gå ut på en ordentlig promenad för att rensa tankarna så undgår det mig inte att tänka att det inte är alla vårdande partners som kan göra det”, skriver hon i artikeln.

Situationen som familjen befinner sig i har även fått Emma att reflektera över andra familjer som genomgår samma resa som hennes men vars historier inte alls uppmärksammas av andra. Emma och Bruce familj får nämligen enorma mängder kärlek från fans världen över.

”När det jag delar om vår familjs resa uppmärksammas av pressen så vet jag att det finns flera tusen outtalade, ohörda historier, var och en av dem förtjänar medkänsla och oro”, skriver hon.

FOTO: SOVE / BACKGRID US / TT

Annons