LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Bruce Springsteen skakas av familjetragedi – Adele Springsteen är död

02 feb, 2024 
Bruce Springsteen är i sorg – hans kära mamma Adele Springsteen har nu gått bort.
Hon blev 98 år gammal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

Adele Springsteen har länge kämpat mot alzheimer. Men nu är kampen över. Natten till fredag svensk tid somnade hon in.

”Jag minns morgonen, mamma, när jag hörde ditt larm gå. Jag låg i sängen och lyssnade på dig medan du gjorde dig redo för jobbet, ljudet av din sminkväska på handfatet”, skriver han till ett klipp på Instagram och fortsätter:

”Och alla damerna på kontoret som bar läppstift, parfym och rustika kjolar, hur stolt och glad du var när du promenerade hem från jobbet.”

Han avslutar med att citera textrader från låten The Wish i sitt inlägg, en låt som handlar om hur hans mamma har påverkat hans liv.

”Inget samtal på söndagar, blommor eller ett mors dagskort. Det är inget hus på kullen med en trädgård och en trevlig liten bakgård. Jag har min hot rod nere på Bond Street. Jag är äldre men du kommer att känna mig på ett ögonblick. Vi hittar en liten rock 'n roll bar och vi går ut och dansar.”

Annons

Bruce Springsteen om mammans sjukdom

Bruce Springsteen har tidigare berättat om sin mammas sjukdom.

”Hon har haft alzheimers i tio år, och det har tagit mycket från oss. Men hon har fortfarande lusten att dansa. Hon kan inte prata. Hon kan inte stå ut. Hon kan inte äta själv. Men när hon ser mig ler hon varje gång. Alltid ett leende och alltid en kyss. Och hon gör ett ljud som jag vet betyder att hon älskar mig”, sa han i en intervju med Today för några år sedan.

FOTO: Geoffrey Robinson/REX, Karl Schoendorfer/Shutterstock

Annons