BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Bruce Springsteen sjuk – tvingas ställa in två konserter

16 aug, 2023 
BRUCE SPRINGSTEEN
Bruce Springsteen skulle ha haft två konserter i Philadelphia de kommande dagarna.
Men nu har han blivit sjuk och tvingas ställa in.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

Bruce Springsteen, 73, är ute på turné. Nästa stopp på turnén Springsteen & E Street band 2023 var tänkt att vara Philadelphia på Citizens Bank Park på onsdagen. En konsert skulle även ha hållits på arenan på fredag.

Men dessa två konserter har nu ställts in. Detta meddelar Springsteen i ett inlägg på Springsteens Facebooksida. Artisten har nämligen blivit sjuk.

”På grund av ett snabbt insjuknande hos Bruce Springsteen, har hans konserter tillsammans med E Street Band på Citizens Park in Philadelphia den 16 och 18 augusti blivit uppskjutna”, står det i ett inlägget.

Ska återkomma med nya datum

Nu återstår det att se om det går att hitta två nya datum för de inplanerade spelningarna.

”Vi arbetar med att hitta nya datum så håll vänligen kvar i era biljetter då de kommer vara giltiga till de nästa spelningarna.”

FOTO: Rob Grabowski

Annons