TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Britney Spears i storbråk med ex-maken – efter nya kraven: ”Måste betalas”

13 jul, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Britney Spears vägrar samarbeta efter Kevin Federlines krav
Britney Spears har varit i en tvist med ex-maken Kevin Federline sedan i mars angående utbetalning av underhåll. Kevin kämpar på, men Britney är inte vidare sugen på att samarbeta i den rättsliga processen.
Annons

Britney Spears, 36, har lyckats hålla sig borta från drama under en längre tid. Om man inte räknar med den ständigt pågående konflikten hon har med ex-maken Kevin Federline, 40. Tidigare i vår hade det forna paret ett enormt bråk om pengar. Men att det blir bråk om just pengar efter en skilsmässa är ingenting ovanligt, speciellt inte när paret har barn tillsammans.

I mars krävde Kevin ex-frugan på mer pengar i underhåll för sönerna Sean-Preston, 12, och Jayden, 11, eftersom att han inte tyckte att 160 000 kronor i månaden var tillräckligt mycket och satte därför igång en rättslig process för att få igenom sina krav.

Nu har det gått fyra månader sedan Kevin satte igång denna process med sin advokat Mark Kaplan, och hittills går det inte alls som han vill. Enligt källor har Britney Spears varit väldigt orolig för den tvist som pågår mellan henne och ex-maken. Därför struntade hon i att dyka upp på vittnesmålet som hölls på Mark Kaplans kontor nyligen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vittnesmålet var korrekt anordnat och det var kostnader i samband med den, dessa måste betalas, säger en källa till sajten Radar online.

En vän till Britney Spears avslöjar att anledningen till att hon hållit sig undan och inte dykt upp på vittnesmålen är för att information kring hennes ekonomi inte bör vara i offentligheten just nu. Men det är ingenting som Kevin och hans juridiska gäng tänker ta hänsyn till.

– Det är upp till en domare att bestämma, säger källan.

Att Kevin just nu får 160 000 kronor i månaden av Britney Spears är baserat på hennes inkomst då beslutet togs vid deras skilsmässa 2007. Men eftersom att hennes karriärkurva har gått uppåt de senaste åren så har hennes inkomst också blivit högre, och detta är en kaka som Kevin prompt ska ha en del av. Det är därför han nu kräver att ett nytt beslut ska fattas kring beloppet han får varje månad. Ännu har inget nytt beslut fattats och striden mellan Britney Spears och Kevin Federline fortsätter.

Annons

Foto: IBL

Annons