Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Britney Spears bryter tystnaden: Därför är jag inlagd

24 apr, 2019 
AvSarah Mansouri
Britney Spears bryter tystnaden
Britney Spears har lagt in sig själv på en klinik för psykisk ohälsa. Hon har varit öppen med att hon genomgår en tuff tid, då hennes pappa är allvarligt sjuk, vilket har påverkat hennes mentala tillstånd avsevärt. Efter flera veckor borta från sociala medier uppmanade Britney nyligen sina fans att låta henne vara ifred.
Annons

För några veckor sedan lade Britney Spears, 37, in sig själv på en klinik för psykisk ohälsa. Enligt uppgifter till TMZ börjar hon närma sig slutet på sin 30-dagars vistelse på kliniken.

Nyligen har det kommit nya uppgifter om varför hon la in sig själv på behandlingshemmet. För det första så har artisten haft en mycket tuff tid då hennes pappa, som hon står väldigt nära, har blivit allvarligt sjuk. På grund av pappa Jamie Spears, 66, hälsotillstånd har Britney dessutom ställt in en turné och har tagit ledigt från jobb sedan i januari.

Dessutom ska Britney Spears läkare ha justerat hennes medicinintag. Popstjärnans mentala ohälsa har nämligen stabiliserats med flera olika mediciner som har anpassats specifikt till henne. Men över tid har dessa mediciner blivit mindre effektiva och läkarna har därför varit tvungna att skapa en ny kombination.

Annons

Dessa förändringar ska ha skapat stora problem som gjort Britney mer instabil. Hon lades således in på kliniken för psykisk ohälsa och enligt TMZ tror läkarna nu att de äntligen hittat den rätta kombinationen av mediciner.

Britney Spears svarar på ryktena om situationen

Den 3 april publicerade Britney Spears ett inlägg på Instagram, där hon skrev att vi alla behöver lite egentid. Sedan dess har det varit tyst på hennes sociala medier – fram tills nu. Under tisdagen delade hon med sig av en video på sig själv på Instagram.

– Hej, kollar bara läget med alla er som är oroliga för mig. Allt är bra, min familj har gått igenom mycket stress och ångest den senaste tiden, så jag behövde bara tid att ta itu med det. Var inte oroliga, jag är tillbaka väldigt snart, säger Britney Spears i videon.

Artisten gick mer in på detalj om hennes nuvarande situation i texten till videon.

”Jag ville säga hej, för sakerna som sägs har ballat ur!!! Wow!!! Det är rykten, dödshot till min familj och mitt team och bara så många galna saker som sägs. Jag försöker att ta en stund för mig själv, men allt som händer gör det bara svårare för mig. Tror inte på allt du läser och hör.”, skriver Britney Spears.

Annons

Britney Spears fortsätter att skriva om falska mejl som enligt henne ska ha gjorts av hennes forna manager Sam Lufti. Enligt People slår artisten här indirekt mot Free Britney-rörelsen, vilken hävdar att Britney hålls på kliniken mot sin egen vilja.

”Jag skrev inte de här. Han låtsades vara jag och kommunicerade med mitt team med falska mejladresser”, skriver Britney på Instagram och fortsätter:

”Min situation är unik, men jag lovar att jag gör vad som är bäst för tillfället. Ni kanske inte vet detta om mig, men jag är stark och står upp för vad jag vill ha! Er kärlek och engangemang är fantastisk, men vad jag behöver just nu är lite privat tid för att kunna ta itu med alla de tuffa saker som livet slänger åt mitt håll. Om ni kunde göra det, skulle jag vara tacksam för alltid. Älskar er”.

FOTO: Stephen Lovekin/REX/Shutterstock, PAUL BUCK

Annons