Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Brigitte Nielsens, 55, oro för dottern – en månad efter födseln

28 jul, 2018 
AvOla Brising
Brigitte Nielsen är orolig för dottern Frida
I våras avslöjade danska stjärnan Brigitte Nielsen att hon väntade barn. På midsommarafton kom dottern Frida och några veckor senare fyllde den nyblivna mamman 55.
Annons

Den dansk-italienska skådisen Brigitte Nielsen, 55, och Mattia Dessi, 39, gifte sig i Malta den 8 juni 2006. Det är Brigittes femte äktenskap och sedan 2010 bor paret i Palm Springs, Kalifornien, USA. I våras avslöjade hon att de väntade barn tillsammans och på midsommarafton födde Brigitte sitt femte barn, en dotter som döptes till Frida.

– Vi är överlyckliga att välkomna vår vackra dotter till våra liv. Det har varit en lång väg, och så värt det. Vi har aldrig varit kärare, skrev paret på Instagram.

Och nu förklarar Brigitte i en intervju med People att hon mått alldeles utmärkt, men oroar sig enormt mycket inför framtiden. För vad ska egentligen andra människor tro när den nu fem veckor gamla dottern växer upp? Brigitte berättar om sina farhågor:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kanske inte kommer att följa med då det är dags för henne att börja skolan. Jag låter nog min man göra det, för jag vill inte att andra barn eller vuxna ska fråga henne ”Är det din mormor som kommer till skolan med dig?” Jag vill inte att hon ska behöva må dåligt.

Annons

Hon blev gravid för femte gången vid en sån hög ålder mycket på grund av att hon i tio års tid gjort IVF-behandlingar. Och skådespelerskan hävdar att den nyfödda dottern håller henne ung i sinnet:

– Det är därför jag separerar mina känslor från hur jag ser ut när jag tittar mig i spegeln.

Birgittes karriär tog fart under 80-talet då hon först arbetade som modell, men sedan fick roller i storfilmer som Red Sonja och Rocky IV. I Red Sonja träffade hon också sin blivande man, skådisen Sylvester Stallone, 71, men deras äktenskap blev kort och turbulent och 19 månader efter bröllopet skilde de sig.

Skådespelerskan har fyra barn sedan tidigare. Äldste sonen Julian, 34, har hon tillsammans med den danske musikern Kasper Winding, 61, Killian, 28, med dåvarande fästmannen, amerikanska fotbollsproffset Mark Gastineau, 61, och Douglas, 25, och Raoul Jr, 18, tillsammans med fjärde maken Raoul Meyer, 57.

LÄS OCKSÅ:

Annons