LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sylvester Stallone var utfattig: "Var så pank att jag tvingades sälja min hund"

07 jan, 2016 
AvCharles Thulin
På 70-talet var Stallone en utfattig skådis. Han hade inte råd med hundmat och tvingades sälja sin bästa kompis. Men när han fick rollen i Rocky kunde han äntligen köpa tillbaka sin trofaste vän.
Annons

I dag är han god för över 3 miljarder kronor, men i mitten av 70-talet var Sylvester Stallone, 69, utblottad. Han var en misslyckad skådis i New York som hankade sig fram och filade på ett manus — Askungesagan om boxaren Rocky Balboa. Under den perioden var Stallone på svältgränsen.

– Jag var så pank att jag tvingades sälja min hund eftersom jag inte hade råd med hundmat. Jag var rätt utblottad på den tiden och hade verkligen ingenting kvar, säger “Sly” till Deadline.

Stallone hade inte råd med hundmat till sin älskade bullmastiff Butkus.

 

Rocky blev en enorm kassasuccé och drog in 1,6 miljarder kronor i biointäkter. Då kunde Stallone äntligen köpa tillbaka sin älskade vovve Butkus.

– Jag fick 425 kronor för hunden. Sen, när ­filmen blev av, försökte jag köpa tillbaka ­honom. Snubben sa, ”Jaha, då blir det 12 750 kronor”, säger Stallone och fortsätter:

– Det slutade med att hunden Butkus fick en roll i filmen och spelar Rockys hund. Jag tänkte att jycken hade haft det tungt med mig i New York i fem år och att han förtjänade att vara med i filmen.

5 februari 2016 återvänder Rocky Balboa till vita duken, den här gången som tränare i boxningsdramat Creed.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons