Bradley Cooper och Irina Shayks nya relation – efter Lady Gaga

Bradley Cooper Irina Shayk dottern Lea

Snart tva ar har gatt sedan Irina Shayk och Bradley Cooper gjorde slut, efter hans nära relation med motspelerskan Lady Gaga. Efter en tuff period har stjarnorna nu hittat tillbaka till en bra relation!

Sommaren 2019 kom beskedet att skadespelaren Bradley Cooper, 46, och modellen Irina Shayk, 35, gått skilda vägar. De träffades 2015 och två år senare föddes deras dotter Lea De Seine, 4. En stor anledning till att det tog slut ska ha varit att romansryktena mellan Bradley och Lady Gaga, 35, efter deras heta scener i A star is born helt enkelt blev för mycket för modellen.

I en intervju med brittiska Vouge några månader senare berättade Irina om uppbrottet från Bradley.

LÄS MER: Elena Belle om privatlivet – nu berättar hon

– Det är tufft att hitta en balans mellan att vara en ensamstående mamma och att vara en arbetande kvinna som levererar. Tro mig, det finns dagar när jag vaknar upp och bara: ”åh herregud. Jag vet inte vad jag ska göra, jag går sönder”, sa modellen då.

Irina Shayks nya relation efter Bradley Cooper

Förra våren gick Irina vidare med konsthandlaren Vito Schnabel, 34, men hon säger att hon fortfarande har en nära relation med Bradley. De delar också på vårdnaden om dottern.

– När jag är med min dotter är jag 100 procent hennes mamma och när hon är med sin pappa är han 100 procent hennes pappa, säger hon nu i amerikanska Elle.

En källa säger att Irina Shayk och Bradley Cooper har en god relation idag, där dottern Lea är bådas högsta prioritet.

Så är Bradley Cooper och Irina Shayks relation

– De har ett balanserat schema gällande dottern som ä beroende av deras arbeten. Det har inte blivit några diskussioner om det. Bradley är ofta mer upptagen och går direkt från ett filmprojekt till ett annat men han ser alltid till att få tid med Lea, säger en kalla i tidningen Us Weekly och lägger till:

– De kommer bra överens vilket gör föräldraskapet enkelt. Idag är de bättre som vänner.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas raseri mot Lotta Engbergs inslag i Bingolotto: "Chockad"

LÄS OCKSÅ: Kaspersens ord om sonen Filip Lamprecht – efter tuffa tiden

FOTO: TT

SENASTE NYTT!