Artikeln innehåller reklamlänkar

Brad Pitts vändning efter skilsmässan med Angelina Jolie

Stora vändningen efter Brad och Angelinas skilsmässa

Efter två år av bråk och dramatik – nu kommer vändningen i relationen mellan exmakarna Brad och Angelina.

För två år sedan skilde sig Hollywoods då hetaste stjärnpar Angelina Jolie, 43 och Brad Pitt, 54. Sedan dess har det varit allt annat än frid och fröjd mellan ex-makarna och den största konflikten har handlat om vårdnaden om parets sex barn då de inte kunnat enas om var de ska bo.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Dessutom ska Brad ha tampats med sina alkoholvanor. I en intervju med tidningen GQ berättade han om sina alkoholproblem.

– Jag kan inte minnas en dag sedan college som jag inte har druckit sprit eller rökt en spliff (en cigarett med hälften tobak och hälften marijuana reds. anm.), säger Brad Pitt till GQ.

Men efter två år av heta gräl och rubriker världen över om iskylan mellan exmakarna kommer nu vändningen. Nu skriver sajten Hollywoodlife om hur Brad hyllar Angelina för den tuffa tiden han tvingats gå igenom – eftersom han i slutändan blivit starkare av hela situationen.

 

Tacksam mot Angelina trots allt

– Brad har, under den mest utmanande situationen i sitt liv, lyckats hålla sig nykter under det här kriget. Han är lycklig och stolt över att han lyckats behålla sin goda hälsa och nykterhet och har kämpat sig igenom dagarna med stor beslutsamhet och övertygelse om att bli ett bättre jag, berättar en källa för Hollywoodlife.

Brad berättade om sitt alkoholmissbruk 2017, och sa då också att han slutade dricka när han gifte sig med Angelina och när de bröt upp var han helt klar med sprit och fortsatte bara ersätta den med tranbärsjuice och bubbelvatten, enligt intervjun i Go style.

Enligt Hollywoodlife har Brad lyckats hålla sig nykter under hela den tuffa skilsmässoperioden, och den stora motivationen för honom ska ha varit att vara en bra pappa.

– Däremot önskar han att Angelina skulle behandlat honom bättre men är på ett sätt tacksam över att hon på något vis har tvingat honom att ta tag i sina problem, säger källan till Hollywoodlife.

LÄS MER: Så mycket har skilsmässan med Angelina Jolie kostat Brad Pitt

LÄS MER: Maddox vägrar träffa Brad Pitt – lämnar landet: ”Förkrossad”

SENASTE NYTT!