Bindi Irwins familjelycka med pojkvännen

Bindi Irwin har fått nytillskott.
Krokodiljägarens dotter Bindi Irwin och hennes pojkvän har fått tillskott i familjen.
På Instagram berättar hon om lyckan.
– Vi välkomnar vår nyaste och sötaste familjemedlem, skriver hon.
Annons

I somras kom glädjebeskedet att krokodiljägaren Steve Irwins dotter, Bindi Irwin, 21, förlovat sig med pojkvännen Chandler Powell, 23. Hon överraskades med ett frieri på samma ställe som de träffade varandra för sex år sedan – samma dag som hon fyllde 21 år. På Instagram berättade hon hur glad hon var över frieriet.

Annons

”På min födelsedag sa jag ja och för alltid till mitt livs kärlek. Chandler, för nästan sex år sedan blev jag kär i dig och varje dag sen dess har varit en virvelvind av äventyr och äkta lycka. Jag ser fram emot att tillbringa för alltid tillsammans som din fru”, skrev hon till bilder på paret.

Hon avslöjade efter frieriet att hennes bortgångna pappa kommer att hyllas under det framtida bröllopet under en intervju med US Weekly.

Annons

– Jag vill verkligen att pappa ska vara en stor del av dagen så jag ser fram emot att kunna göra honom delaktig i ceremonin och mottagningen, jag tror verkligen att det kommer bli speciellt för jag känner att hans ande lever i oss, sa hon till US Weekly.

Hon berättade även att planen är att hennes bror Robert, 16, ska leda henne fram till altaret i stället för pappan medan hennes mamma Terri Irwin, 56, tar sig an den traditionsenliga far och dotter-dansen.

Steve Irwin dog 2006, 44 år gammal, efter att ha blivit stucken i bröstet av en stingrocka. Vid tidpunkten befann sig den världsberömda krokodiljägaren i Port Douglas i norra Australien för att spela in en dokumentär om världshavens farligaste varelser. Hans familj har fortsatt med verksamheten med vilda djur sedan dess och dottern Bindi har gjort allt för att föra hans arv vidare.

Nytillskott i familjen

Nu har paret fått nytillskott till sin lilla familj. Det är en adopterad king charles cavalier-valp vid namn Piggy. På Instagram beskriver Bindi Irwin lyckan över den nya familjemedlemmen.

Annons

”Vi välkomnar vår nyaste och sötaste familjemedlem. Här är Piggy våran underbara valp. Vi kan inte vänta med att få inleda det nya decenniet genom att ge denna sötnos det bästa möjliga kärleksfulla hemmet. 2020, här kommer vi!”, skriver hon i inlägget med ett flertal bilder på valpen.

FOTO: TT/Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…