Bilderna från Kourtney Kardashians kväll med Luka Sabbat

Kourtney Kardashian ute med Luka Scott

Kourtney Kardashian fick alla att tappa hakan när hon i helgen visade sig ute på dejt – med 19 år yngre stjärnan Luka Sabbat.

Kourtney Kardashian firade singellivet med en ny man vid sin sida.

Kourtney var ute tillsammans med 20-åriga modellen och skådisen Luka Sabbat.

Det bokstavligt talat strålade om Kourtney när hon lämnade The Nice Guy med Luke Sabbat vid sin sida.

Kourtney Kardashian har umgåtts med Luke Sabbat tidigare.

Kourtney Kardashian, 39, må nyligen ha blivit singel efter att pojkvännen Younes Bendjima, 26, bedrog henne. Men säg den kärlekssorg som varar för evigt, för nu har trebarnsmamman från tv-serien Keeping up with the Kardashians fångats på bild under en utekväll med en helt ny man.

Och det är ingen mindre än skådespelaren och modellen Luka Sabbat, 20. De två syntes tillsammans på The Nice Guy i Los Angeles, något sajten Radar Online var först att rapportera om.

Huruvida de bara är vänner eller det faktiskt finns kärlek inblandat är oklart, men det är helt klart något världspressen nu spekulerar i. Något som går att konstatera är att Kourtney Kardashian onekligen hade lagt ner lite extra tid på vad hon skulle ha på sig under deras kväll ute. För hon var iklädd en minimal klänning som gjorde att hon bokstavligt talat glittrade bredvid den 19 år yngre modellen.

Luka Sabbat är inte helt obekant med Kourtney sedan innan. Han är vän med tv-systrarna och var bland annat med när Kylie Jenner firade sin 21-årsdag. Modellen har även fångats på bild tillsammans med Kourtney och hennes expojkvän Younes Bendjima för några månader sedan.

Kourtney och Younes gick skilda vägar i början av hösten, efter att de tillbringat större delen av sommaren på en lyxig semester i Europa. Orsaken till att de gjorde slut ska bero på att Kourtney misstänkte att pojkvännen var otrogen. Deras sista månader tillsammans ska ha kantats av svartsjukebråk och när Younes blev påkommen med att rulla runt i sanden med en annan kvinna satte Kourtney punkt för relationen. Younes har hela tiden nekat till otroheten och är förtvivlad över uppbrottet.

– Han svär att han bara har varit henne trogen sedan den dagen de först träffades och att han inte har gjort något fel, säger en källa till Hollywood life.

Se bilderna från Kourtneys utekväll med Luka: 

LÄS OCKSÅ: Kourtneys ex i brutalt slagsmål – se den chockerande filmen

LÄS OCKSÅ: Kourtney i tårar över Scotts besked om barnen

FOTO: Ibl

 

Senaste nytt