Beyoncé väntar tvillingar – visar upp gravidmagen

Beyoncé dubbelchockade hela världen när hon under onsdagskvällen publicerade en gravidbild på sig själv. Och samtidigt hintade om att det finns två bebisar i hennes mage.

Beyoncé, 35, och Jay Z, 47, väntar barn. I pluralform. Åtminstone om man tolkar texten till hennes oväntade gravidbild rätt och riktigt.

“Vi vill dela vår kärlek och lycka. Vi har blivit välsignade två gånger. Vi är otroligt tacksamma att vår familj kommer växa med två, och vi tackar er för era hälsningar”, skrev Beyoncé i sitt Instagraminlägg.

Sedan tidigare har paret dottern Blue Ivy, 5. Även den graviditeten lyckades Beyoncé hålla hemlig in i det längsta, då fick hon världen att tappa andan när hon visade upp magen under ett häftigt framträdande på MTV Video Music Awards.

Den här gången var förvisso sättet att leverera nyheten på mindre fartfyllt, men det var med all säkerhet en hel del som fick en smärre chock. Det kända paret har nämligen länge förföljts av envisa skilsmässorykten. Dels på grund av otrohetsrykten, men även orsakat av den sega rättegång som Jay Z är huvudpersonen i, gällande om han är far till 23-årige Rymir Satterthwaite eller ej.

När bebisarna är beräknande att födas till världen har Beyoncé inte tillkännagett.

LÄS OCKSÅ: Beyoncé och Jay Z:s miljardskilsmässa efter uppgifterna

LÄS OCKSÅ: Beyoncés kris med Jay-Z: ”I dag ångrar jag den dag jag satte på mig ringen”

LÄS OCKSÅ:  Beyoncés fenomenala fågeldans får oss att tappa det totalt

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!