Så reagerade Blue Ivy på sin nya roll som storasyster

Det var i mitten på juni som Jay Z och Beyoncés efterlängtade tvillingar kom till världen, och sedan dess har världsstjärnorna varit restriktiva med bilder och information om de nya tillskotten. Men nu talar mormor Tina Knowles Lawson ut om storasyster Blue Ivys nya roll i familjen.

Det dröjde en månad innan de första bilderna på lilla Sir Carter och Rumi publicerades på världsstjärnans Instagramkonto. Som vi tidigare skrivit om har Beyoncé35, och Jay Z, 47, varit noga med att vänta med att visa upp tvillingarna för media, vilket en källa kunde bekräfta för hollywoodlife.com.

– Tvillingarna var födda för tidigt och hennes största prioritering sen dag ett har varit att vårda dem väl och se till att deras behov tas på allvar. Hon älskar sina fans, men hennes barns hälsa är viktigare än fansens iver att få se dem.

Men nu ska alltså mormor Tina Knowles Lawson, 63, ha uttalat sig om barnbarnen.

– Vi är väldigt exalterade, sa hon till Entertainment tonight under ett event i Los Angeles.

Och mormor Knowles är inte den enda som är överväldigad av de två nya tillskotten, utan nyblivna storasyster Blue Ivy, 5, är enligt mormor minst lika glad över sina syskon.

– Hon är väldigt stolt och väldigt exalterad. Hon är en bra storasyster, det är hon verkligen, sa hon under eventet medan hennes man Richard Lawson bara kunde instämma.

– Hon bryr sig väldigt mycket om dem, tillade han.

Läs även: Vännen: Därför vägrar Beyoncé att visa upp tvillingarna

Läs även: Efter Blue Ivy: Det ska Beyoncés tvillingar heta

Foto: IBL

SENASTE NYTT!