Efter Blue Ivy: Det ska Beyoncés tvillingar heta

Beyonce och Jay Z's tvillingar är här och världen kan inte sluta undra vad de ska heta. Beyoncé själv har inte uttalat sig varken om att barnen är här eller vad de ska heta. Trots detta kan sanningen om bebisarnas namn ändå ha kommit ut - och det på ett ganska oväntat sätt.

Spekulationerna är över. I alla fall om man får tro den amerikanska sajten TMZ som nyligen kommit över vad som tros vara de namn som superparet Beyoncé, 35, och Jay’z , 47, döpt sina tvillingar till.

Det är drygt en vecka sedan nyheten om att parets efterlängtade barn kommit till världen, och genast började fansen undra vad de nyfödda skulle heta. Nu verkar det som att vi vet.

Dessutom har Beyoncés pappa Mathew Knowles, 65, lagt upp en bild på Instagram om att tvillingarna anlänt med texten “De är här”. Han gratulerar även paret och kallar sig själv för ”morfar”.

 

Vad tvillingarna nu kommer att heta har varit en gåta för många. Men kanske inte helt obegripligt ändå. Ett företag som ägs av Jay Z och Bey ska ha köpt upp namnen ”Sir” och ”Rumi”. Detta ska alltså kunna vara de namn barnen kommer att heta då paret rättighetsskyddat dem för andra.

”Sir” är en kunglig benämning som den brittiska monarken använder och ”Rumi” härstammar från Japan och betyder kort och gott ”vacker”.

Beyoncé sägs nu ha valt sina namn på tvillingarna.

Beyoncé sägs nu ha valt sina namn på tvillingarna.

Blir vi förvånade om det nu skulle råka var dessa namn som Hollywoodparet valt ut för sina små nyfödda älsklingar? Knappast va.

Foto: Twitter, Stella

SENASTE NYTT!