Beyoncé desperat – sanningen om gravidhemligheten

Under onsdagskvällen släppte Beyoncé Knowles, 35, kärleksbeskedet att hon och maken Jay Z, 47, väntar tvillingar. Hon publicerade då en bild på sin gravidmage med texten:

”Vi vill dela vår kärlek och lycka. Vi har blivit välsignade två gånger. Vi är otroligt tacksamma att vår familj kommer växa med två, och vi tackar er för era lyckönskningar”, skrev Beyoncé i sitt Instagraminlägg som i skrivande stund gillats över 7,4 miljoner gånger.

Trots den positiva responsen överraskade gravidbeskedet många då stjärnparet omgärdats av skilsmässorykten en längre tid.

Mycket på grund av uppgifterna om att Jay Z bedragit frugan vid ett flertal tillfällen. Och spiken i kistan har varit den rättegång som rapparen är högst inblandad i, som ska klargöra om han är biologisk far till 23-årige Rymir Satterthwaite.

Enligt källor som sajten Radar Online varit i kontakt med är Queen B:s nya graviditet ett desperat försök att rädda äktenskapet. Makarna ska ha varit överens om att en bebis kan vara räddningen för att hålla familjen samman.

LÄS OCKSÅ: Beyoncés kris med Jay-Z: ”Ångrar den dag jag satte på mig ringen”

– Jay Z har tryckt på om att skaffa fler barn under en lång tid, men trots att de försökt har det inte gått. De är överlyckliga nu, säger källan.

Samtidigt uppger personen att Beyoncé sökt hjälp för att lyckas bli befruktad.

– Beyoncé har gjort IVF-behandling och hon är nu gravid i 14:e veckan.

Paret har sedan tidigare dottern Blue Ivy som nu är fem år. Den graviditeten bekräftade Beyoncé med dunder och brak under sitt MTV Video Music Awards-framträdande i slutet av 2011, då hon höggravid visade upp magen i direktsändning.

LÄS OCKSÅ: Känd tv-profil pekas ut som artistens älskarinna

LÄS OCKSÅ: Fansens oro – vad är det som händer med Beyoncé i den här videon?

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!