Beverly Hills-stjärnans starka ord om cancerkampen

Shannen Doherty har kämpat mot bröstcancer i snart två års tid. Nu delar stjärnan med sig av läkarens underbara råd – och tipsar andra cancersjuka om dem.

“Beverly hills”-stjärnan Shannen Doherty, 45, fick det tuffa beskedet att hon drabbats av bröstcancer under våren 2015. Sedan dess har hon varit öppen med att livet är tufft, men att kampen mot cancern är tuffare.

Nu visar skådespelerskan upp en ny bild på sig själv, tillsammans med sin läkare. Och hon passar på att öppna sitt hjärta om känslorna hon tvingas fajtas med dagligen.

Jag tenderar att vara hård mot mig själv. Jag tror många som drabbats av cancer är hårda mot sig själva. Det är lätt att säga… jag är inte nog aktiv, mitt hår växer inte fort nog, jag åldras, min vikt är för hög eller för låg. Det som är hårt, det är att ge oss själv en paus och en klapp på axeln för att vi möter en demon som cancer“, skriver hon till bilden.

LÄS OCKSÅ: Se Shannen Dohertys omskakande bild från cancerbehandlingen

Shannen Doherty tackar samtidigt sin läkare peppar henne.

Tack Dr P för att du påminde mig om att jag är okej och att jag ska ge mig själv lite credd“, skriver hon.

 

Under hösten och vintern har Shannen Doherty flitigt uppdaterat sina Instagram-följare om hur hon tagit sig igenom strålbehandling och behandlingar.

Nu håller tusentals en tumme för att stjärnan ska vinna kampen mot cancern.

LÄS OCKSÅ: Michael Bublés treårige son sjuk i cancer: ”Vi ber om era böner”

FOTO: Ibl

Senaste nytt