Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Rebecca Gayheart råkade döda 9-årig pojke – talar ut om olyckan

04 jun, 2019 
Beverly Hills-stjärnan råkade döda 9-åring – talar ut om olyckan
Skådespelaren Rebecca Gayheart bryter nu tystnaden om den olycka hon var med om, då hon av misstag dödade en 9-årig pojke. ”Jag har fortfarande svårt att prata om det”, säger hon nu.
Annons

Beverly Hills-stjärnan Rebecca Gayheart, 47, berättar i podcasten The only one in the room, om den bilolycka hon var med om 2001 som ledde till att en nioårig pojke dog.

– Jag var med om en mycket tragisk händelse. En nioårig pojke dog, och ni vet, allt förändrades efter det. Jag har fortfarande svårt att prata om det, förklarar hon i podcasten, skriver sajten People.

Det var när hon lånat sin skådespelarkollega Marco Leonardis bil som hon råkade köra på pojken som gick över vägen i Los Angeles. Dagen efter bilolyckan dog pojken av sina skador, och hon betalade familjen 10 000 dollar för att täcka kostnader för bland annat begravningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Rebecca Gayheart dömdes till villkorlig dom, fick sitt körkort återkallat i ett år, böter på 2 800 dollar och 750 timmars samhällstjänst.

 ”Jag förstod ingenting”

Efter olyckan mådde skådespelaren så pass dålig att hon i stunder övervägde att ta sitt eget liv.

Annons

– Jag ville bara inte leva efter olyckan. Det var det jag kom fram till. Jag kunde inte hantera det alls. Så jag tillbringade ett helt år med att försöka ta mitt liv genom att göra alla möjliga destruktiva saker en person kan göra mot sig själv, fortsätter hon.

Livet hon levde innan, som hon tyckte gott om, blev efter olyckan något helt annat.

– Jag förstod bara inte, jag förstod ingenting. Jag hade levt ett ganska charmigt liv fram tills dess, trots att jag växte upp fattig, säger hon och syftar sin karriär, sin familj och sina vänner, hon fortsätter:

– Det vände upp och ner på hela min värld och jag tappade tron på allt. Jag frågade gud: Varför jag? Varför han?

Det var 18 år sedan olyckan skedde, men hon tampas fortfarande med frågan varför? dagligen.

– Jag spelar fortfarande upp det i mitt huvud. Hade jag stannat vid bensinmacken kanske jag inte hade varit på den gatan just då. Såna tankar försvinner aldrig, de stannar hos dig alltid.

Annons