LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Ben Stiller drabbad av prostatacancer: "Kom från ingenstans"

06 okt, 2016 
Johnny Axelsson
För första gången berättar Hollywood-stjärnan Ben Stiller om sin prostatacancer han fick för två år sedan.
Annons

Skådespelaren Ben Stiller, 50, berättar nu för första gången i programmet  ”Howard Stern show”, att han drabbats av prostatacancer, skriver The Hollywood reporter. Han fick diagnosen för två år sedan, enligt People Magazine och opererades då snabbt för att behandla den aggressiva sjukdomen han fått. Ben övertalades till att göra operationen fortast möjligast av en rad olika läkare som alla påpekade att tumören måste bort.

– Det kom från ingenstans. Jag hade ingen aning.

Skådespelaren förklarar även programmet att han var rädd innan han la sig på operationsbordet samt att han inte berättat för sina två barn vad han skulle göra. Ben är gift med skådespelerskan Christine Taylor, 45, och de har tillsammans två barn, Ella, 14, och Quinlin, 11.

– Innan operationen såg jag hela filmen i mitt huvud. Jag föreställde mig min begravning.

Det var tack vare en årlig hälsokontroll, som visade ovanliga resultat, som sjukdomen upptäcktes. Stiller säger att han i dag är fri från cancern men att han fortfarande går på regelbundna undersökningar och berättar nu om sin sjukdom för att upplysa andra om att genom en kontroll så kan man rädda sitt eget liv.

– Jag vill prata om det på grund av testet. För att jag känner att testet räddade mitt liv. Det är den näst mest dödliga formen av cancer, men också den som flest överlever om det upptäcks i tid.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons