Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Avslöjat: De är de bäst betalda tv-stjärnorna

04 nov, 2018 
AvLotta Gray
Reese Witherspoon, Javier Bardem och Jennifer Aniston är några av de tv-skådisar som är bäst betalda i Hollywood.
Mycket vill ha mer. Här är listan på de tv-stjärnor som tjänar svindlande summor!
Annons

Nu har listan på de bäst betalda amerikanska tv-skådisarna släppts och det är häpnadsväckande siffror de får varje avsnitt. Toppar listan gör Javier Bardem, 49, som drog in 11,7 miljoner kronor för hans ännu obetitlade serie om äventyraren Hernán Cortés på Amazon/Amblin varje avsnitt, skriver Variety.

Tätt efter ligger Reese Witherspoon, 42, och Jennifer Aniston, 49, med en delad andraplats. Skådespelerskorna drar in drygt 10 miljoner var per avsnitt för deras kommande drama-komedi för Apple.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Näste man och kvinna är Norman Reedus, 49, från The walking dead och Elisabeth Moss, 36, från The Handmaid’s Tale som får 9,75 miljoner var per säsong för sina serier. Julia Roberts, 51, och Steve Carrell, 56, tjänar 5,8 miljoner var för varje avsnitt de gör, Julia för ett avsnitt av serien Homecoming och Steve för sitt drama på Apple.

Annons

Förvånande nog saknas kassakossan Ellen Pompeo, 48, från Grey’s Anatomy på listan. Hon signerade ett kontrakt 2017 på svindlande 9,7 miljoner, hon filmar året runt och har dessutom ett sjusiffrigt bonuskontrakt utöver det.

Men trots höga summor menar de kvinnnliga skådisarna att de fortfande är lägre avlönade än männen

– Det är läskigt, du blir bortvald, jag har blivit det flera gånger och du gråter och jag fick höra att kvinnliga skådisar kan bytas ut hur som helst eftersom man ändå bara är en bifigur till en man, har Priyanka Chopra, 36, sagt till Glamour.

Även skådespelerskan Charlize Theron, 43, har varit en stark röst för kvinnors rätt på vita duken och i tv-apparaterna.

– Vi har haft stunder där kvinnor verkligen bryter ny mark, och då stöder vi inte det. Eller så är det en film som inte går bra och helt plötsligt vill ingen göra en film med kvinnliga huvudroller längre, har hon sagt till Variety.

 

FOTO: IBL

Annons