Artikeln innehåller reklamlänkar

Avslöjat: De är de bäst betalda tv-stjärnorna

Reese Witherspoon, Javier Bardem och Jennifer Aniston är några av de tv-skådisar som är bäst betalda i Hollywood.

Mycket vill ha mer. Här är listan på de tv-stjärnor som tjänar svindlande summor!

Nu har listan på de bäst betalda amerikanska tv-skådisarna släppts och det är häpnadsväckande siffror de får varje avsnitt. Toppar listan gör Javier Bardem, 49, som drog in 11,7 miljoner kronor för hans ännu obetitlade serie om äventyraren Hernán Cortés på Amazon/Amblin varje avsnitt, skriver Variety.

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid! (länk till Aller media shop)

Tätt efter ligger Reese Witherspoon, 42, och Jennifer Aniston, 49, med en delad andraplats. Skådespelerskorna drar in drygt 10 miljoner var per avsnitt för deras kommande drama-komedi för Apple.

Näste man och kvinna är Norman Reedus, 49, från The walking dead och Elisabeth Moss, 36, från The Handmaid’s Tale som får 9,75 miljoner var per säsong för sina serier. Julia Roberts, 51, och Steve Carrell, 56, tjänar 5,8 miljoner var för varje avsnitt de gör, Julia för ett avsnitt av serien Homecoming och Steve för sitt drama på Apple.

Förvånande nog saknas kassakossan Ellen Pompeo, 48, från Grey’s Anatomy på listan. Hon signerade ett kontrakt 2017 på svindlande 9,7 miljoner, hon filmar året runt och har dessutom ett sjusiffrigt bonuskontrakt utöver det.

Men trots höga summor menar de kvinnnliga skådisarna att de fortfande är lägre avlönade än männen

– Det är läskigt, du blir bortvald, jag har blivit det flera gånger och du gråter och jag fick höra att kvinnliga skådisar kan bytas ut hur som helst eftersom man ändå bara är en bifigur till en man, har Priyanka Chopra, 36, sagt till Glamour.

Även skådespelerskan Charlize Theron, 43, har varit en stark röst för kvinnors rätt på vita duken och i tv-apparaterna.

– Vi har haft stunder där kvinnor verkligen bryter ny mark, och då stöder vi inte det. Eller så är det en film som inte går bra och helt plötsligt vill ingen göra en film med kvinnliga huvudroller längre, har hon sagt till Variety.

 

LÄS OCKSÅ: Taylor Swift är världens rikaste kändis – så mycket tjänar hon

LÄS OCKSÅ: Stordalen avslöjar sanningen: Därför får mina barn 25 miljarder nu

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!