TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Avklädda bilden på Nicole Kidman, 50, får fansen att häpna: "Bombnedslag"

28 jul, 2017 
Malin Ljung
Nicole Kidman fyllde 50 för en månad sedan. Nu häpnar fansen över nya avklädda bilder på stjärnan: "Nicole är ett bombnedslag, så vacker".
Annons

Holyywoodstjärnan Nicole Kidman fyllde nyligen 50 år – men nya avklädda bilder på skådespelerskan skvallrar om att hon ändå är i sitt livs form.

Det är Love Magazine som publicerat bilder på Nicole i baddräkt från sin senaste omslagsplåtning. I en intervju som Extra TV tagit del av berättar hon hur hon håller sig i form:

– Jag gör situps. Inte jättemånga, men jag gör dem… och jag älskar att simma och springa. Jag älskar faktiskt att röra mig, säger Nicole Kidman.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På omslagsbilden till tidningen står Nicole i en röd baddräkt som avslöjar en hel del detaljer om stjärnans kropp, något som hon kände en viss oro inför.

– Jag tänkte på plåtningen i efterhand. Jag bara vad gjorde jag? Jag tappade det! Hur är bilderna? Ser de galna ut?

Under Instagraminlägget verkar inte fansen ha något emot vad de ser, istället hyllar de 50-åringens kropp och utseende.

“Perfektion”, “Jag dör”, “Episkt” och “Nicole är ett bombnedslag, så vacker” är bara några av kommentarerna till bilden.

“Bästa omslaget på flera år”, skriver flera personer.

 

FOTO: Ibl, Instagram

 

Annons