BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Artisten Aaron Carter är död – blev 34 år gammal: ”Älskar dig”

05 nov, 2022 
Elin Jonasson
Gustav Motte
Aaron Carter, 34, död.
Rapparen Aaron Carter är död.
Enligt TMZ hittades han död i badkaret i sitt hem.
Han blev 34 år gammal.
Annons
Backstreet Boys nu och dåBrand logo
Backstreet Boys nu och då

Enligt kändissajten TMZ fick polisen in ett larmsamtal vid 11 tiden lokal tid. Enligt uppgifter till sajten har Aaron Carter, 34 hittats död. Carter är rappare- och sångare.

Han även känd som Backstreet Boys-stjärnan Nick Carters, 42, bror. En förundersökning av polisen i Lancaster, i Kalifornien, har inletts.

Enligt uppgifter till TMZ hittades artisten död i sitt badkar.

Den 34-åriga Aaron Carter har haft en lång musikalisk karriär. Redan som sexåring började han i ett band som som hette Dead End. Han blev även världskänd när han släppte låten, endast 13 år gammal, med titeln I want Candy.

Tuffa år för Aaron Carter

De senaste åren har Aaron Carters liv varit tuffa. Flera skandaler har präglat den unga artisten som varit i strålkastarns ljus ända sen barnsben-

Annons

Under sommaren 2022 greps han av polis för att ha kört bil påverkad av alkohol och droger – och hans körkort rycktes. Brodern Nick Carter gick då ut i broderns försvar:

”Jag älskar dig oavsett vad”, skrev Nick Carter en tweet under sommaren.

Men Aaron Carter uppskattade inte alls broderns tilltag – utan klagade brodern för att använda situationen till sin egen vinning.

– Om mitt eget kött och blod hade brytt sig om mitt välmående på riktigt, varför ringer han inte till mig och pratar i stället för att försöka få det att handla om honom själv i ett publikt forum. Det känns inte bra att han använder mig som PR för sig själv, sa Aaron Carter till TMZ i somras. Men tillägger att han älskar sin familj trots tilltaget.
Aaron Carter blev 34 år. Han lämnar efter sig en son.

Foto: TT

Annons