Artisten Aaron Carter är död – blev 34 år gammal: ”Älskar dig”

Aaron Carter, 34, död.

Foto: TT
Rapparen Aaron Carter är död.
Enligt TMZ hittades han död i badkaret i sitt hem.
Han blev 34 år gammal.
Backstreet Boys nu och då
1:23

Efter reklamen: Backstreet Boys nu och då

(1:23)

Slå på ljud

Enligt kändissajten TMZ fick polisen in ett larmsamtal vid 11 tiden lokal tid. Enligt uppgifter till sajten har Aaron Carter, 34 hittats död. Carter är rappare- och sångare.

Han även känd som Backstreet Boys-stjärnan Nick Carters, 42, bror. En förundersökning av polisen i Lancaster, i Kalifornien, har inletts.

Enligt uppgifter till TMZ hittades artisten död i sitt badkar.

Den 34-åriga Aaron Carter har haft en lång musikalisk karriär. Redan som sexåring började han i ett band som som hette Dead End. Han blev även världskänd när han släppte låten, endast 13 år gammal, med titeln I want Candy.

Tuffa år för Aaron Carter

De senaste åren har Aaron Carters liv varit tuffa. Flera skandaler har präglat den unga artisten som varit i strålkastarns ljus ända sen barnsben-

Under sommaren 2022 greps han av polis för att ha kört bil påverkad av alkohol och droger – och hans körkort rycktes. Brodern Nick Carter gick då ut i broderns försvar:

”Jag älskar dig oavsett vad”, skrev Nick Carter en tweet under sommaren.

Men Aaron Carter uppskattade inte alls broderns tilltag – utan klagade brodern för att använda situationen till sin egen vinning.

– Om mitt eget kött och blod hade brytt sig om mitt välmående på riktigt, varför ringer han inte till mig och pratar i stället för att försöka få det att handla om honom själv i ett publikt forum. Det känns inte bra att han använder mig som PR för sig själv, sa Aaron Carter till TMZ i somras. Men tillägger att han älskar sin familj trots tilltaget.
Aaron Carter blev 34 år. Han lämnar efter sig en son.

Foto: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN