LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Är Arnold Schwarzenegger otrogen med 35 år yngre ungerska?

15 dec, 2023 
Erika Svensson
Har han sagt “Hasta la vista” till Heather Milligan?
Efter ett decennium ihop med sjukgymnasten har Arnold Schwarzenegger setts kyssa flera andra kvinnor bakom hennes rygg..!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändistätt på premiären av Börje Salming – här minglar idrottstjärnorna och hollywoodskådisarnaBrand logo
Kändistätt på premiären av Börje Salming – här minglar idrottstjärnorna och hollywoodskådisarna

Så sent som i september pratade muskelberget Arnold Schwarzenegger, 76, öppet om sin sprudlande kärlekslycka med sjukgymnasten Heather Milligan, 49.

– Vi har så mycket gemensamt. Jag avgudar henne. Jag älskar att hon tycker om att jobba, hon är galet driven, lät det i People magazine.

Trots det har han enligt Daily Mail fångats på bild med läpparna mot två andra kvinnor, bland annat ungerska skådisen Timea Vajna, 41…

”Ser hur glad han är med henne”

Timea är änka till den ungersk-amerikanske filmproducenten Andy Vajna, som ligger bakom flera Rambo-filmer och Terminator 3, där ju Arnold medverkar. Timea har därför funnits i den forne bodybuilderns liv länge och nu, fyra år efter Andys död, kan det vara mer än bara vänskap i luften.

Annons

– Arnold njuter av livet och dejtandet men han gillar verkligen Timea. De är inte ett par officiellt men hans vänner ser hur glad han är med henne. De tar det varsamt farm men är väldigt gulliga tillsammans, de skrattar och fnissar mycket, säger en insider i tidningen Us Weekly.

En annan källa säger däremot i samma tidning att Arnold och Timea bara är vänner.

Officiellt har skådisen varit ihop med Heather sedan 2013 men nu råder det oklarheter om de är tillsammans.
Arnold med ungerska skådisen Timea Vajna, 41…
Annons

Otrohetsskandalen – fick hemligt barn med städerskan

På sin Instagram avslöjar Timea att Terminator-stjärnan bjudit henne på middag och att hon träffat några av hans mest älskade familjemedlemmar, hunden Schnelly och åsnan Lulu.

Det är inte känt när, eller ens om, Arnold och Heather gjorde slut men vi vet av erfarenhet att en fast relation inte hindrat guvernören från att roa sig med andra kvinnor bakom sin partners rygg.

Otrohetsskandalen med hushållerskan Mildred Baena, 62, resulterade som bekant i sonen Joseph, 26, och ledde också till skilsmässan från Maria Shriver, 68, efter 25 år.

FOTO: Dailymail / TT / INSTAGRAM

Annons