Följarna häpnar över Arnold Schwarzeneggers okända son Joseph

Arnolds son är väldigt lik honom.

Arnold Schwarzenegger fick för 22 år sedan sin son Joseph Baena med sin hushållerska – bakom ryggen på sin ex-fru.
Idag har Joseph vuxit upp och följarna häpnar över likheten mellan far och son.
”Du har definitivt din pappas gener”, skriver en följare.

Filmstjärnan Arnold Schwarzenegger, 72, har fem barn. Fyra tillsammans med ex-frun Maria Shriver – Katherine, 30, Christina, 28, Patrick, 26, och Christopher, 22.

Något som de flesta kanske inte vet är att han även har sonen Joseph Baena, 22. Han fick den mer eller mindre okända sonen tillsammans med sin tidigare hushållerska Mildred Baena, som blev gravid när Arnold fortfarande var gift med Maria Shriver. När filmstjärnans otrohet började omskrivas 2011 gick Arnold Schwarzenegger och Maria Shriver skilda vägar.

Det var inte förrän 2011 som det avslöjades att Arnold Schwarzenegger var pappa till Joseph Baena. Hollywoodstjärnan har berättat i intervjuer att han inte förstod att han var pappa till Joseph förrän på senare år, då sonen blev allt mer lik honom. Men idag verkar de ha en fin relation till varandra.

Arnold Schwarzenegger verkar stolt över alla sina barn och uppdaterar då och då sina sociala medier med bilder på sin familj. På Joseph Baenas Instagram är det inte så många bilder på pappa – men däremot är det många som påpekar likhet dem emellan i kommentarsfältet. Lite extra många kommentarer kring hans pappa finns till en bild där Joseph Baena kopierar sin pappas pose rakt av. Det är en pose som Arnold Schwarzenegger gjorde när han vann den internationella kroppsbyggartävlingen Mr Olympia 1975, för sjätte gången i rad.

”Grabben, vi bokstavligen ser Mr. Olympia”, skriver en följare till bilden.

Svårt att undgå likheten

Till nästintill varje bild Joseph Baena delar på Instagram är det flera som kommenterar likheten mellan pappan och sonen. Till en bild som är postad för några veckor sedan, där Joseph Baena står med bar överkropp på gymmet, väller kommentarerna in.

”Sådan far sådan son”, skriver en.

”Nu börjar du se ut som din far”, skriver en annan.

”Du har definitivt din pappas gener”, skriver en tredje.

https://www.instagram.com/p/B5D6BVkp0Z1/

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!