TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Angelinas emotionella första ord om skilsmässan från Brad

20 feb, 2017 
Linnéa Geijer
Sedan skilsmässoansökan i september har det minst sagt varit turbulent kring Angelina Jolie och hennes familj. Nu pratar hon för första gången ut om uppbrottet från Brad Pitt.
Annons

Den 19 september chockades välden då Angelina Jolie, 41, ansökte om skilsmässa från Brad Pitt, 53, och därigenom avslutade historien om romansen dubbad “Brangelina”. Sedan dess har allt fler chockerande avslöjanden gjort i vad som har blivit en bitter vårdnadstvist om parets sex barn Maddox, 15, Pax, 13, Sahara, 12, Shiloh, 10, Vivienne, 8, och Knox, 8.

Det är då BBC News möter Angelina i Kambodja inför premiären av hennes kommande film “They Killed My Father”, vilken handlar om livet i Kambodja under Pol Pots terrorvälde sett genom ett barns ögon, som skådespelerskan uttalar sig om den omskrivna skilsmässan för första gången.

– Jag vill inte säga mycket om det förutom att det var en väldigt svår tid och att vi är en familj och att vi alltid kommer att vara en familj. Vi kommer att ta oss igenom denna svåra tiden och det kommer förhoppningsvis göra oss till en starkare familj, säger hon och man hör tydligt på rösten att tårarna är nära.

Hon förklarar att hon inte går igenom detta ensam, hela hennes familj har påverkats. Men mitt i allt tumult är det barnens bästa som kommer i första hand.

Annons

– Mitt fokus är mina barn, våra barn, och att finna en väg igenom detta. Och som jag sa, vi är och kommer alltid att vara en familj, det är så jag klarar mig igenom detta, genom att finna ett sätt att säkerställa att detta på något sätt gör oss starkare och närmare.

FILE PHOTO: Angelina Jolie files for divorce from Brad Pitt after 11 years together and two years of marriage. According to TMZ.com Jolie gave irreconcilable differences as the reason for the split and is requesting custody of the pairs 6 children. ..Photo shows Brad Pitt, Angelina Jolie, Nov 10, 2011 : Actor Brad Pitt and his family leave Japan on November 10, 2011. (Credit Image: © AFLO via ZUMA Press) (c) Zumapress / IBL
Paret har sex barn tillsammans: Maddox (ej på bild), Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne och Knox.

Och medan hon erkänner att den svåra tiden inte är förbi ännu, ser hon ljuset i slutet av tunneln.

– Om fem år hoppas jag att jag reser världen över och besöker mina barn som förhoppningsvis gör intressanta saker och är lyckliga. Jag kan nämligen föreställa mig att de kommer bo på massor av olika ställen i världen, säger Angelina och fortsätter:

– Jag hoppas att jag i allt jag gör visar mina barn vad som är rätt och fel och visar dem vad de är kapabla till att göra. Jag hoppas att jag visar dem världen hur den borde ses, inte genom Hollywoods filter.

https://www.youtube.com/watch?v=brt95Ed5pg4

Foto: BBC, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons