TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Nannyns vädjan till Angelina: "Sluta demonisera Brad"

19 okt, 2016 
Linnéa Geijer
Angelina Jolies forna nanny har brutit tystanden. Nu vädjar hon till Angelina att sluta sitt krig med blivande ex-maken Brad Pitt, för barnens skull.
Annons

Krisann Morell, 63, som var en av Angelina Jolies, 41, barnflickor när hon var liten säger till Daily Mail att hon är oroad över hur Angelinas skilsmässa från Brad Pitt, 52, kommer påverka deras sex barn. Hon ser nämligen likheterna mellan Angelinas skilsmässa och hennes föräldrars. Nu vädjar hon till aktrisen att tänka om:

– Snälla bryt inte kontakten mellan Brad och barnen. Använd inte barnen som vapen i din skilsmässa. Och demonisera inte din make, för det är exakt vad din mor gjorde när hon skilde sig från din far. Därför blev din egen barndom traumatisk och ensam, vill du att dina barn ska genomleva samma tragedi?

Angelina och Brad har tillsammans barnen Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox och Vivianne.

Angelinas föräldrar skilde sig 1977 efter att hennes far, Jon Voight, 77, varit otrogen mot modern Marcheline Bertrand. Hon klippte då alla band med Jon, vilket resulterat i att Angelina alltid haft en ansträngd relation med fadern. Att den unga aktrisen påminde om sin far, underlättade heller inte relationen med mamman.

Annons

– Marcheline spenderade inte så mycket tid med sin dotter de där första åren. Hon berättade för mig att “Angie ser så mycket ut som Jon att det är svårt för mig”. Hon kämpade verkligen med att komma nära sin dotter på samma sätt son hon gjorde med sonen Jamie, säger Krisann.

Krisann berättar att Jon gjorde allt han kunde för att träffa sina barn, men att Marcheline motarbetade hans försök.

– Jon var borta mycket med jobbet, men så ofta han kunde ringde han mig och fråga “Är Marcheline där, kan jag komma över?”. Jon försökte bringa lite normalitet i barnens liv, ta dem till parken och så, berättar Krisann och tillägger:

– Jag var vän med både Marcheline och Jon, men jag har alltid känt att Jon blev orättvist behandlad. Marcheline gjorde honom till skurken och lyckades vända båda barnen mot honom. Allt det lett till är år av hjärtesorg.

Family Picture: Angelina Jolie as a baby with her parents Jon Voight and Marcheline Bertrand in 1975. 74018 EDITORIAL USE ONLY Foto: Scope Features / IBL
Angelina som bebis med pappa Jon och mamma Marcheline.

Det blir därför desto mer förvånande att Angelina nu sätter sina egna barn i samma situation.

– Angie kämpar fortfarande med känslan av att ha blivit övergiven. Jag känner inte Brad Pitt, men han verkar vara en bra person, och han ser precis ut som Jon, så det är verkligen som att det förflutna upprepar sig. Angie har ingen uppfattning av hur en normal familj ska vara, men det har Brad för han kommer från en säger hon till DailyMail.

Därför vädjar hon nu till Angelina att tänka om innan det är för sent.

– De här barnen har gått igenom tillräckligt. Angie försöker hindra deras far från att vara en del av deras liv, precis som hennes mamma gjorde. Barnen har redan så lite stabilitet i sitt liv med allt resande, hon hotar att förstöra det lilla fotfäste de har.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons