TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Angelinas egna ord efter uppbrottet från Brad: ”Lika sårbar som vem som helst"

11 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Angelina Jolies nya liv som singelmamma.
Vårdnadstvisten är långt ifrån över efter Angelina Jolies och Brad Pitts skilsmässa. Men oftast bor barnen hos Angelina. Nu berättar hon om nya livet som singelmamma.
Annons

Världen chockades när superparet Angelina Jolie, 43, och Brad Pitt, 54, meddelade att de skulle skilja sig i september 2016. Uppbrottet blev långt ifrån smärtfritt. Framför allt för att Hollywoodstjärnorna inte kunnat enas om hur de ska dela på vårdnaden av deras sex barn: Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och tvillingarna Knox och Vivienne, 9.

Än i dag är vårdnadstvisten inte löst, men oftast bor barnen hemma hos Angelina Jolie som fått anpassa sig till livet som singel och ensamstående. I en intervju med tidningen Mama berättar hon om livet efter skilsmässan. Hon berättar att singellivet inte är något för henne. Enligt henne finns det ”inget positivt med det alls”, men att det inte fanns några andra alternativ just nu.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tog ledigt i ett och ett halvt år för att vara med min familj när de behövde mig som mest. Jag inser hur privilegierad jag är. Inte många kvinnor kan ta en paus från jobbet när resten av livet krisar. Jag tänker ofta på andra kvinnor som går igenom samma sak med sämre förutsättningar och mindre stöd, säger hon till Mama.

Annons

Sedan pappa Brad Pitt lämnade familjen har barnen och Angelina kommit närmare är någonsin.

– Barnen har varit helt fantastiska! De har funnits där för varandra på ett sätt jag aldrig har sett tidigare. Det är så rörande att se hur mycket de har hjälpt varandra, hur de har stått enade genom allt. Storebröderna har stöttat de mindre, och alla sex har stöttat mig.

Att ta hand om alla sex helt själv har varit en utmaning för Angelina Jolie, men hon försöker få dem att känna glädje i livet – och en känsla av mening.

– Jag kanske ser tuff ut på jobbet, men jag är precis lika sårbar som vilken mamma som helst. Jag är livrädd för att något ska hända mina barn och blir svag i knäna vid minsta cykelvurpa. Min familj betyder allt för mig, och om jag inte hade dem eller om något hände dem… Det skulle krossa mig totalt, säger Angelina Jolie och fortsätter:

– Jag har ett helt litet gäng med tonåringar där hemma nu, och det kan onekligen vara komplicerat. Just nu hoppas jag bara att de inte ska bli lika svåra som jag var som tonåring. Hittills har det verkar lugnt.

FOTO: IBL

Annons