TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Angelinas första ord om skilsmässan: gråter i duschen

27 jul, 2017 
AvHanna Svärd
I september förra året lämnade Angelina Jolie maken Brad Pitt. Sedan dess har det varit relativt tyst från paret som valt att gå skilda vägar, men nu talar Angelina ut om uppbrottet, känslorna och nya livet med barnen.
Annons

Det var i september förra året som Angelina Jolie, 42, valde att lämna Brad Pitt, 53, efter att ha gått igenom en minst sagt tuff sommar. Nu väljer hon att tala ut om uppbrottet i det kommande numret av Vanity Fair, skriver Aftonbladet.

– Det har varit den tyngsta perioden och det är först nu vi kommit upp till ytan för att hämta luft, säger hon i intervjun.

Det hela ska ha eskalerat när Brad hamnade i bråk med parets äldste son Maddox, 15, på ett privatplan på väg från Frankrike till USA. När planet landade kastade Angelina enligt Vanity Fair ut maken, för att kort därefter lämna honom. Då köpte hon en lyxvilla i området Los Feliz för 200 miljoner kronor, som hon tillsammans med deras sex barn flyttade in i.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under sommaren 2016 jobbade Angelina med filmen “First the killed my father” som hon själv regisserat och som utspelar sig i Kambodja. Parallellt med hennes krävande jobb blev även situationen hemma, allt mindre hanterbar.

Annons

– Det blev hemskt, säger hon i intervjun innan hon ändrar sig och vill byta ut beskrivningen ”hemskt” till, ”saker blev svåra”.

Nu jobbar Angelina på att få familjen att läka, utan Brad Pitt. Hon har begärt ensam vårdnad av parets barn Maddox, 15, Pax, 13, Shiloh, 11, Zahara, 12, och tvillingarna Vivienne och Knox, 9 medan hon väntar på att skilsmässan ska avslutas. I intervjun delar hon också med sig av sina egna personliga känslor, och är tydlig med vilken metod hon tror på när det gäller att hantera sin egen sorg bland barnen.

– Jag tycker att det är viktigt att gråta i duschen och inte inför dem. De behöver känna att allt ska bli bra även om man själv inte är säker på det.

Angelina förklarar att anledningen till att hon inte vill visa sig svag för barnen, handlar om egna erfarenheter hon upplevde som barn, och som hon inte vill att hennes egna barn ska behöva uppleva.

– När jag växte upp oroade jag mig mycket för min mamma. Jag vill inte att mina barn ska behöva oroa sig för mig.

Annons

Samtidigt är hon noga med att inte hänga ut exmaken, och menar att de, trots att de kämpar från olika håll, i slutändan ändå vill uppnå samma sak.

– Vi bryr oss om varandra och vår familj. Vi jobbar båda mot samma mål.

Sedan uppbrottet har hon valt att fokusera på barnen till hundra procent, och precis som vilken förälder som helst har hon ägnat sig åt vardagliga sysslor.

– Jag har försökt bli riktigt bra på att bara vara hemmamamma, städa bort hundbajs, diska och läsa godnattsagor.

Foto: IBL

 

Annons