TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Brad Pitt och Angelina Jolie återförenade: "Dejtar igen"

15 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Åtta månader efter skilsmässan har Brad Pitt och Angelina Jolie hittat tillbaka till varandra. Enligt nya uppgifter spirar känslorna återigen. – Det är som att de dejtar igen, säger en källa till Hollywood life.
Annons

Det var i september förra året som Angelina Jolie, 41, och Brad Pitt, 53, meddelade att de skulle skilja sig efter 12 år tillsammans. Skilsmässan blev känd några dagar efter att Brad enligt uppgifter ska ha misshandlat parets 15-årige son, Maddox, på ett flygplan. Brad fick veckorna efter separationen endast övervakade besök med sina barn Maddox, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 10, och tvillingarna Vivienne och Knox, 8.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I en öppen intervju med tidningen GQ gick Brad nyligen ut med att det är hans egna alkoholproblem som delvis orsakat skilsmässan. Skådespelaren säger bland annat att han druckit alkohol eller rökt marijuana varje dag sedan han gick ut college, men att han efter skilsmässan har sökt hjälp på behandlingshem och slutat dricka helt.

– Jag har sprungit från känslor. Jag är glad att jag är klar med det. Jag slutade med allt, förutom att dricka, när jag startade min familj. Men det här senaste året drack jag för mycket. Det blev ett problem. Helt sanningsenligt kunde jag dricka en ryss under bordet med hans egen vodka. Jag var ett proffs, säger Brad Pitt.

Annons

Och nu, i takt med att Brad har blivit nykter, verkar han och Angelina också ha hittat tillbaka till varandra. Enligt nya uppgifter till tidningen Hollywood life ska ex-paret ha umgåtts intensivt den senaste tiden och gamla känslor ska ha börjat spraka till liv igen.

– De har träffats flera gånger i veckan på sista tiden. Långsamt har deras gamla känslor vaknat till liv. De är mer öppna med varandra än de har varit under flera år, och det är som att de dejtar igen, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Men även om det skulle finnas en chans till romans igen mellan ex-makarna, så kommer det nog att dröja innan Brangelina syns ihop på röda mattan igen. Enligt tidningen vill de båda stjärnorna nämligen hålla sin relation så hemlig och diskret som möjligt, för barnens skull.

– Brad och Angelina håller sitt återuppväckta förhållande lite under radarn för att inte förvirra barnen. Barnens välmående är viktigast för dem, säger uppgiftslämnaren och fortsätter:

– Det är uppenbart hur mycket Brad Pitt fortfarande älskar Angelina och hon älskar honom också. Hon ser att han anstränger sig och det vinner över henne.

Foto: IBL

Annons