LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Angelina Jolie ansiktsförlamad – hälsokampen efter bråken med Brad

19 jan, 2024 
Erika Svensson
Angelina Jolie
De senaste åren har kantats av stora bråk med exmaken Brad Pitt, och konflikterna har börjat tära på Angelina Jolies sviktande hälsa!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

Att Brad Pitt, 60, och Angelina Jolie, 48, hade en väldigt infekterad skilsmässa är ingen hemlighet. Inte heller att Angelina har anklagat Brad för att ha varit våldsam mot henne och barnen på en flygresa.

I november blev det även känt att ex-parets son Pax, 20, för tre år sedan skrev ett argsint meddelande till pappa Brad på sin privata Instagram, där han kallade Seven-skådisen för ”en vidrig och äcklig människa” som gjorde livet för sina närstående till ”ett riktigt helvete”.

Nu avslöjar Angelina att familjebråken har påverkat hennes hälsa extremt negativt.

Rösten förändrades av krisen

Hur illa det faktiskt var med henne insåg inte Angelina förrän 2018, när hon började spela in andra Maleficent-filmen och upptäckte att hennes röst lät annorlunda jämfört med i första filmen. Redan innan skilsmässan, när det kanske var som sämst mellan henne och Brad, hade hennes kropp börjat ta stryk och visa varningstecken på att allt inte stod rätt till.

Annons

– Min kropp reagerar väldigt kraftigt på stress. Mitt blodsocker går upp och ner. Plötsligt blev jag ansiktsförlamad sex månader innan min skilsmässa, säger The Eternals-stjärnan i WSJ. Magazine.

Hon berättar vidare att tiden efter den uppmärksammade skilsmässan var svår både för henne och barnen, även om hon inte går in i detalj på hur eller varför.

– Vi behövde läka. Det fanns en del saker som vi behövde läka från.

Vill flytta till Kambodja

Sedan skilsmässan har inte Angie filmat så mycket som hon gjorde innan. Hon har istället ägnat sig mer åt välgörenhetsarbete och lagt mycket fokus på barnen. Nu håller hon också på att starta upp ett eget klädmärke i New York, dit hon planerar att flytta permanent.

Helst hade hon velat tillbringa mer tid i Kambodja, där hon är hedersmedborgare och där adopterade sonen Maddox, 22, är född, men eftersom Brad fortfarande har besöksrätt till de tre yngsta barnen får hon inte bosätta sig utomlands med dem utan hans medgivande.

– Det är ett resultat av min skilsmässa, jag förlorade möjligheten att leva och resa fritt. Jag kommer flytta när jag kan, säger stjärnskådisen.

FOTO: TheImageDirect.com, Jordan Strauss

Annons