Artikeln innehåller reklamlänkar

Aaron Carters vändning efter barnbeskedet med flickvännen

Aaron Carters plötsliga bvändning efter barnbeskedet

Aaron Carter hintade nyligen om att han och nya flickvännen Lina Valentina väntade tillökning. Men efter många spekulationer går han nu ut med att ingen bebis är på väg.

Han slog igenom med låten I want candy som 13-åring år 2000 och hade några framgångsrika år. Men livet har därefter inte varit helt spikrakt för Aaron Carter, 30. Han har åkt dit för droginnehav, kört påverkad, och vårdats för sitt drogmissbruk. Förra året vägde stjärnan dessutom 52 kilo och var gravt underviktig på grund av sitt långa missbruk och många var allvarligt oroade för artisten.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men för bara en månad sedan skrev han en kryptisk tweet på Twitter som fick fansen att tro att han skulle bli pappa med nya flickvännen Lina Valentina. Därefter var det många som lyckönskade paret till tillökningen.

”Jag är på en så bra plats mentalt, fysiskt och känslomässigt. Jag har tillslut köpt mitt första hem, jag kommer snart att fria till min flickvän och vi kanske väntar barn…”, skrev Aaron Carter på Twitter.

Kommer inte att bli pappa

Men plötsligt backar han nu och menar att hans ord startade lite väl mycket spekulationer från fansen.

– För några dagar sedan postade jag någonting på sociala medier där jag önskade att jag skulle få barn snart och det verkar ha startat en massa rykten. Jag ser fram emot den dagen men jag väntar inget barn just nu, berättar han för sajten E Online.

Aaron och flickvännen Lina har bara varit officiella sedan början av september, då hon lade ut en bild på dem tillsammans på sin Instagram där hon skrev “min kärlek”. I samma veva lade han ut en kärleksförklaring till sin flickvän på sina sociala medier där han förklarade hur mycket hon betydde för honom.

”Ingen har förstått mig och visat mig den kärleken som den här kvinnan har NÅGONSIN. Du har mitt hjärta för resten av mitt liv, vårt förhållande är nytt men vi KOMMER ATT bli gamla tillsammans och skaffa familj och jag kommer att vårda, ära och respektera dig och vara den mannen jag alltid velat vara för att du visar mig att du är kvinnan jag alltid drömt om.”

LÄS MER: Efter bara två månader ihop – Aaron Carter blir pappa

LÄS MER: Efter skandalerna – Aaron Carter läggs in på rehab

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!