TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter bara två månader ihop – Aaron Carter blir pappa

21 nov, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Aaaron Carter och flickvännen Lina Valentina väntar barn, efter en månad ihop.
Hans liv har varit som en berg- och dalbana, men nu är äntligen forna barnstjärnan Aaron Carter på rätt väg igen. Häromdagen avslöjade han också att han väntar barn med nya flickvännen Lina Valentina!
Annons

Han slog igenom med låten I want candy som 13-åring år 2000 och hade några framgångsrika år. Men livet därefter har inte varit helt spikrakt för Aaron Carter, idag 30. Han har åkt dit för droginnehav, varit utblottad, kört påverkad, och vårdats för sitt drogmissbruk. Förra året vägde stjärnan dessutom bara 52 kilo och var gravt underviktig på grund av sitt långa missbruk.

Men nu är livet återigen ljust för den forna barnstjärnan. För ett år sedan checkade han ut från rehab och har hållit sig nykter sedan dess och nu väntar han barn med nya flickvännen, konstnären Lina Valentina!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag är på en så bra plats mentalt, fysiskt och känslomässigt. Jag har till slut köpt mitt första hem och jag kommer att fria snart till min flickvän och vi kanske väntar barn…” avslöjade Aaron Carter på Twitter i tisdags.

En källa ska också ha bekräftat den glada nyheten för E News.

”Kvinnan jag alltid drömt om”

Aaron Carter och Lina Valentina har bara varit officiella sedan början av september, då hon lade ut en bild på dem tillsammans på sin Instagram.

Annons

”Min kärlek” skrev hon då.

I samma veva lade han ut en kärleksförklaring för sin flickvän på sina sociala medier.

”Ingen har förstått mig och visat mig den kärleken som den här kvinnan har NÅGONSIN. Du har mitt hjärta för resten av mitt liv, vårt förhållande är nytt men vi KOMMER ATT bli gamla tillsammans och skaffa familj och jag kommer att vårda, ära och respektera dig och vara den mannen jag alltid velat vara för att du visar mig att du är kvinnan jag alltid drömt om.”

Naaaw!

Aaron Carter är öppet bisexuell, och har tidigare dejtat fotografen Madison Parker.

FOTO: Instagram

Annons