Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter skilsmässan – han pekas ut som Lady Gagas nya pojkvän

Lady Gaga och Dan horton

I söndags fotograferades Lady Gaga då hon kysstes öppet med sin ljudtekniker på en restaurang. Daniel Horton sägs nu vara artistens nya pojkvän – men hans ex-hustru är allt annat än glad.

Stefani ”Lady Gaga” Germanotta, 33, hittade kärleken i agenten Christian Carino, 50, för två år sedan. Året därpå bekräftade sångerskan att de hade förlovat sig. Dock varade förhållandet och förlovningen inte särskilt länge, för till Grammy-galan den 19 februari kom Lady Gaga utan sin förlovningsring.

– Det funkade bara inte. Ibland tar det slut. Egentligen är det ingen big deal. Det bara rann ut i sanden, berättade en källa för den amerikanska sajten People.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

En person i stjärnans närhet berättade samtidigt för tidningen Us Weekly att Christian inte hade behandlat Lady Gaga så bra. Uppgiftslämnaren hävdade att Christian varit väldigt svartsjuk.

– Hennes vänner gillade honom inte heller.

Nu verkar det dock som att artisten har en ny man i sitt liv. I söndags fotograferades Gaga då hon hånglade med sin ljudtekniker Dan Horton, 37, under en brunch på den trendiga restaurangen Granville i Los Angeles, Kalifornien, något tidningen People rapporterade om igår.

När hon och Dan lämnade restaurangen sprang några fans fram till världsstjärnan för att be om autograf, men hon avböjde artigt med ett leende.

– Hon verkade vara vid gott mod, lugn och samlad. Hon verkade må väldigt bra, berättar ett ögonvittne.

Dan Horton och Lady Gaga

Dan Horton och Lady Gagas offentliga kyss.

Nya pojkvännens ex stör sig på den offentliga kyssen

En annan person som var på restaurangen säger:

– De kysstes och verkade vara väldigt förtroliga med varandra. Ironiskt nog hade de ett bord precis ute vid trottoaren, och hon verkade inte bry sig det minsta om att folk glodde på henne medan de kysstes.

Dan har varit Lady Gagas ljudtekniker sedan november 2018 och äger en stor ljudfirma. Han har tidigare jobbat för stora stjärnor som Bruno Mars, 33, och Justin Timberlake, 38. Tidigare var Gagas nye kärlek gift med Broadway-skådisen Autumn Guzzardi, 37, och RadarOnline uppmärksammar att hon bara 8 timmar efter att kyssbilderna publicerats själv la ut en smått ironisk Instagrambild som en sorts pik till Gaga. Texten löd kort och gott:

”Poker Face”

Därefter följde en rad hashtags som syftade på både henne själv och Gaga. Många fans verkade tolka det som att hon med kommentaren, som anspelar på exets nya tjejs gamla superhit, menade att hon låtsas att hon inte inte bryr sig, fast hon egentligen gör det.

En av hennes följare har också kommenterat inlägget med orden:

”Kom över det, damen” 

Det var Autumn som begärde ut skilsmässa från Dan så sent som i februari 2018, och som orsak till att hon ville skilja sig angav hon något som skulle kunna översättas till oöverstigliga problem med att enas. Skilsmässan gick igenom i april i fjol.

FOTO: Jordan Strauss, VALERIE MACON, People

SENASTE NYTT!