hänt exklusivt

Farmen-Jens samtal med Jon-Krista – mitt under dejten med Bonde-Sanna

Jens Rönnqvist, Sanna Rönnqvist

Sanna Rönnqvist var en av tjejerna som sökte kärleken i Bonde söker fru, men fann den inte i programmet.
Nu har hon och Farmen-deltagaren Jens Rönnqvist träffats på en dejt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alexander Abdallah om Snabba cash: ”Jag var klar”
0:37

Efter reklamen: Alexander Abdallah om Snabba cash: ”Jag var klar”

(0:37)

Slå på ljud

Sanna Rönnqvist dejtade Jon-Krista Jonsson i Bonde söker fru 2022. Dessvärre uppstod ingen kärlek för Sanna i programmet, istället blev hon den av tjejerna som fick lämna Jon-Kristas gård först av alla.

Någon annan som vet hur det är att medverka i ett tv-program är Jens Rönnqvist som deltog i Farmen 2020. Jens och renskötaren Jon-Krista har på senaste blivit goda vänner och nyårsafton kom att bli en högtid de tillbringade ihop.

Sanna har vid ett tidigare tillfälle berättat för Hänt att de fick upp ögonen för varandra och att de haft kontakt och att intresset för att lära känna varandra vuxit sig fram.

”Det stämmer, vi har fått kontakt med varandra och det finns ett litet intresse att lära känna varandra bättre”, har Sanna tidigare skrivit till Hänt.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Jens Rönnqvist om första dejten med Sanna

Sagt och gjort, nu har Sanna och Jens gjort slag i saken och träffats på en första dejt. Sanna är butikschef på Normal i Skellefteå, butiken finns även i Umeå, där Jens i flera år har varit väktare. Nyligen skulle Sanna till Umeå för att göra ett butiksbesök. Efter flera månader av daglig kontakt passade Sanna och Jens på att träffas, när de för en gångs skull befann sig i samma stad.

– Hon lyste upp hela gallerian, hon var så otroligt vacker!, säger Jens och fortsätter:

– Vi gick runt i gallerian och pratade om allt möjligt, sedan gick vi och åt lunch. Vi pratade väldigt mycket business och företagsamhet också. Jag är jätteimponerad av henne, hon är en så häftig tjej.

Första dejten gick enligt Jens väldigt bra och om han får bestämma blir det fler dejter framöver.

– Hon bor ju bara i Skellefteå, det är ju bara en och en halv timme bort. Vi kommer absolut träffas flera gånger om jag får bestämma

Farmen-Jens om Jon-Kristas val i Bonde söker fru

Jens och Jon-Krista på senaste kommit varandra väldigt nära. Sanna var, som tidigare nämnt, en av tjejerna som sökte in till Bonde söker fru för att dejta Jon-Krista. Men det är ingenting som har kommit emellan vänskapen mellan Jens och Jon-Krista, enligt Jens.

När Jens och Sanna var på sin dejt ringde Jon-Krista, varpå Jens berättar att han sitter på dejt med en tjej utan att till en början nämna att det var just Sanna han satt med.

– Då sa jag, ja jag är på dejt nu. Och han bara "va, varför pratar du med mig då?", då sa jag att det är någon som du känner igen. Så satte jag på högtalaren så att Sanna fick hälsa. J-K skrattade så mycket. Han vet ju att jag och Sanna skrivit med varandra, säger Jens.

Sanna och Jens hade redan etablerat en kontakt med varandra när säsongen av Bonde söker fru sändes, men intresset växte sig bara starkare under tiden.

– Jag kollade ju på Jon-Kristas säsong av Bonde söker fru. Man rangordnar ju ändå tjejerna lite grann, vad de ger för intryck och så där. Sanna var ju min topp, hon hade ju humor och var rolig, hade skinn på näsan och var vass. Hon fyllde i alla kriterier, säger Jens och fortsätter:

– Jag fattade ingenting. Han tog den finaste tjejen och så valde han bort henne först.

Det kanske var en vinst för dig iallafall?

– Ja det var det verkligen!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN