TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Anders Öfvergård avslöjar: Jag träffade min fru på jobbet

30 mar, 2017 
AvJohanna Bladh
Kärlek på jobbet är inte ovanligt. Nu berättar Anders Öfvergård – före detta Arga Snickaren – om hur han träffade sin stora kärlek i lunchrestaurangen.
Annons

“Let’s Dance”-aktuella Anders Öfvergård, 49, träffade sin nuvarande fru Cecilia under ett arbetspass på jobbet – när han var hennes chef.

– När vi började jobba tillsammans var jag fortfarande gift, men jag vänstrade inte. Jag och min förra fru separerade och då börjar man jobba ännu mer och titta sig omkring och se andra saker, berättar Anders för Hänt TV.

Kärleken uppstod inte under tiden som han jobbade med Arga Snickaren utan Cecilia var anställd på en av Anders tidigare restauranger.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kärlek på jobbet är väl ganska vanligt? Men nu har hon pluggat till jurist så hon har lite andra idéer än att jobba med mig och det är väl bra, haha.

Var det på en firmafest som ni hookade? 

– Nej, haha. En relation byggs upp successivt, det började väl med att det var väldigt kul att snacka med varandra och så.., berättar Anders.

Annons

Tillsammans med Cecilia har han barnen Simon, 13, och Vilma, 11 och Anders har även Sara, 23, och Viktor, 19 från sitt tidigare äktenskap.

Bråkade dina barn något med Cecilia när ni träffades? 

– Nej inte alls, men Cilla är jävligt bra och jävligt smart. Hon är liksom inte en kompis utan en vuxen person som de kan ty sig till och få stöd av. Det är fantastiskt!

Nu för tiden är det dock en annan som är chef hemma hos familjen. Nämligen minstingen Vilma.

– Ja, hon är yngst och bestämmer allt. Det är bara att acceptera!

Se hela klippet med Anders nedan

Här säger Anders Öfvergård intima uppmaningen – som får reportern att bryta ihopBrand logo
Här säger Anders Öfvergård intima uppmaningen – som får reportern att bryta ihop

Foto: IBL

Annons