Efter skilsmässoryktet – bilden på furst Albert och Victoria Silvstedt

Furst Albert och Victoria

Efter en tuff period med sjukdom och långa separationer gick franska medier ut med beskedet att furst Albert och hans fru ska separera.
Men nu avslöjas nya bilder på fursten och en svensk fotomodell – nämligen vår folkkära profil Victoria Silvstedt.
0:34

Efter reklamen: Victoria Silvstedts förvåning på ELLE-galan: "Känner mig som en tant"

(0:34)

Slå på ljud

Affärskvinnan och fotomodellen Victoria Silvstedt, 47, har levt ett lyxigt liv och rest världen runt. Hennes resa mot framgång började redan som ung då hon kom på andra plats i tävlingen ”Fröken Sverige”. Victoria har även varit Playmate of the month i herrmagasinet Playboy och hon har medverkat i tv-programmet Masked singer Sverige som Isvargen.

I dag bor Victoria mestadels i Monaco. Men hon äger också flera andra hem.
Ett utav dem fick vi se i serien Här bor jag där modellen visade upp sitt fantastiska skärgårdshus ute i Vaxholm.

– Mitt första hem är Monaco, mitt andra hem är New York, mitt tredje hem Miami, och det här skulle jag väl säga är typ fjärde hem, berättade hon i avsnittet.

Victoria om mystiken bakom privatlivet

Något som Victoria är noga med är att måna om sitt privatliv och inte avslöja för mycket om vad som försiggår i hennes vardag. Men i dokumentären Victoria Silvstedt: En gränslös historia som finns att streama på discovery+, berättade hon att hon alltid varit på resande fot och aldrig riktigt slagit sig till ro.

– Jag tror inte att jag är rotlös. Jag blir glad och nöjd var jag än är, berättade Victoria och förklarade vidare:

– För jag har aldrig blivit en sån person som har liksom låst fast mig för snabbt. Så det är ganska skönt att ha det så, att känna att man lätt kan släppa en stad, en by eller ett område.

Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"

Se klippet här!

Nya bilderna avslöjar relationen efter skilsmässan

Att Victoria Silvstedt ofta syns på bilder med kungligheter i Monaco är inget ovanligt. Hon är ofta med på galor och festligheter i furstepalatset, där har hon också synts arm i arm med furst Albert, 65, av Monaco, enligt Svensk dam.

På tal om furst Albert så gick franska medier ut i våras med att han och furstinnan Charlene, 44, skulle separera. Furstinnan skulle få 126 miljoner kronor per år men dock att hon tvingas lämna barnen i Monaco.

Men det är inte bara på galor under festligheter som Victoria Silvstedt har kopplats samman med furst Albert. Nu avslöjas nya bilder på lyx-duon där de minst sagt ser ut att ha det trevligt. Vad för relation de har är fortfarande oklart men att de verkar trivas tillsammans är ingen undandrift!

Victoria.

Furst Albert och Victoria.

FOTO: Claudia Albuquerque / Bestimage

Furst Albert och Victoria.

FOTO: Claudia Albuquerque / Bestimage

SENASTE NYTT!