Ett år efter skilsmässan – prinsessan talar ut om exmaken

Ett år efter skilsmässan – prinsessan talar ut om exmaken
Ett år efter skilsmässan från Ari Behn. Nu talar den norska prinsessan Märtha Louise ut om det nya livet, och hur deras relation ser ut idag.
Annons

Den norska prinsessan Märtha Louise, 46, och maken Ari Behn, 45, meddelade för ett år sedan att de skulle gå skilda vägar. En smärre chock då de kungliga skilsmässorna är lätträknade. Paret hade varit tillsammans i 14 år, och relationen avslutades med att Märtha Louise bodde kvar i gemensamma hemmet tillsammans med döttrarna Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Talulah – medan Ari flyttade till en bostad i närjeten.

Annons

– Kortversionen på varför det tog slut mellan oss är att vi utvecklades i varsin riktning. Vi är båda ambitiösa och upptagna med våra arbeten. I det förlorade vi nog varandra, sa han tidigare till norska Dagbladet.

Annons

Han sörjde även att han inte trivdes i det nya boendet.

– Jag finner ingen ro i det här huset. Jag ser fram emot ikväll, då kommer barnen. Ingenting går upp mot dagarna då de är här. Det är svårt att vara här ensam.

Under torsdagen besökte prinsessan Märtha Louise den svenska huvudstaden och i en exklusiv intervju med Svensk Dam öppnade hon upp om skilsmässan. Och prinsessan verkar onekligen inte lida av samma hjärtesorg som exmaken gjorde för inte allt för längesen:

– Jag trivs väldigt bra med mitt liv och jag har Ari har ett fint samarbete kring barnen. Det är det viktigaste, säger hon till tidningen.

Nu har de sina tre döttrar varannan vecka och bor bara fem minuter från varandra. Medan Märtha känner sig nöjd med att vara singel har Ari inlett ett nytt förhållande med juristen Ebba Rysst Heilmann, 29.

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…