LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw är en svensk artist och programledare. Han fick sitt genombrott i Idol år 2005 där han slutade på en femte plats. 2011-2013 ledde han Allsång på Skansen och 2015 vann han Melodifestivalen med låten “Heroes”. Måns har medverkat i Melodifestivalen två gånger tidigare och var programledare för galan 2010 tillsammans med Dolph Lundgren och Christine Meltzer . Han stod som vinnare i “Let’s Dance” 2006 och har medverkat i musikaler som “Grease”, “Footloose” och “Romeo och Julia”. Måns sitter också med i juryn i Masked singer. Han har haft uppmärksammade förhållanden med Marie Serneholt och Azra Osmancevic. Han är tillsammans med Ciara Janson Zelmerlöw och de har sonen Albert Ossian Zelmerlöw ihop.
 ...Läs mer

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons