LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Carina Berg

Carina Berg är en prisbelönt svensk programledare i radio och tv. Hon har bland annat programlett Idol och The Voice. Hon är också huvudpersonen i succéserien Berg flyttar in som visades mellan 2008 och 2012. Hon har även en populär podcast tillsammans med Carolina Gynning vid namn Gynning och Berg. 2024 är hon programledare för Melodifestivalen. Carina Berg har tidigare varit gift med Kristian Luuk, som hon har sonen Holger med. Sedan 2018 är hon gift med den tidigare landslagsspelaren i fotboll Erik Berg. 2019 fick man följa dem i programmet Bergs drömkåk som sändes på Kanal 5. Carina och Erik har barnen Otto och Juno. Läs allt de senaste om härliga Carina Berg här!
 ...Läs mer

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons