Efter babybeskedet – slut mellan Kourtney Kardashian och Younes: ”Måste vara ensam”

Efter babybeskedet – slut mellan Kourtney Kardashian och Younes:
Det ryktas om att Kourtney Kardashian och Younes Bendjima har gjort slut efter att de inte synts ihop på en månad. Nu bryter Younes tystnaden på Instagram.
Annons

I januari avslöjade realitystjärnan Kourtney Kardashian, 38, att hon var redo att skaffa barn med nya pojkvännen Younes Bendjima, 24. Kourtney har redan barnen Mason, 6, Penelope, 5, och Reign, 3, med exet Scott Disick, 34, men önskade ett kärleksbarn med Younes, till Scott Disicks förtret.

Annons

– Scott blev rasande på Kourtney och skällde ut henne. Scott är verkligen svartsjuk på Younes just nu och tycker att det är väldigt viktigt att ha kontinuitet i deras familj. Han tycker att han borde vara den enda pappan till hennes barn, sa en källa då till sajten Hollywood Life.

Nu verkar det dock som att babyplanerna gått i stöpet. Enligt samma nöjessajt är det slut mellan Kourtney och Younes. Paret har inte synts ihop på en månad och igår avföljde hon honom och avaktiverade sin Instagram för en kort stund.

Ilskan verkade däremot vara kortvarig för strax var Kourtney tillbaka på sociala medier och hon följer återigen Younes, men han har nu kommit med ett kryptiskt uttalande på sin Instastory.

I ett inlägg hyllar han skådespelaren Denzel Washington, 63, som sin ”själsfrände” med ett av Denzels citat där han säger:

Annons

”Jag är både introvert och extrovert. Jag älskar människor, men jag måste vara ensam”

Nu spekulerar amerikansk media om citatet har något att göra med det påstådda uppbrottet.

Kourtney Kardashian och Younes Bendjima började dejta i december 2016. Om ryktet stämmer är alltså deras drygt ett år långa förhållande till ända.

Se inlägget här:

FOTO: IBL

Dela på:
Annons
Laddar