Därför separerar Jennifer Aniston från maken – efter åtta år: ”Vill framföra sanningen”

Därför separerar Jennifer Aniston från maken – efter åtta år:
Efter åtta år tillsammans separerar Jennifer Aniston och Justin Theroux. Nu berättar makarna om sitt beslut.
Annons

Jennifer Aniston, 48, och maken, Justin Theroux, 46, har länge haft problem i sitt äktenskap. Det senaste året har det rapporterats att det har uppstått en spricka mellan paret och under höstens uppgav amerikanska medier att makarna inte längre bodde tillsammans. Jennifer har levt i sin bostad i Los Angeles, medan Justin varit på andra sidan kontinenten i en egen lägenhet i New York.

Annons

Så sent som vid jul hamnade de äkta makarna i ett rejält storbråk. Justin lämnade då parets hus i ilska och tog in på hotell. Innan bråket hade de varit ifrån varandra i två och en halv månader. När Jennifer Aniston i helgen fyllde 49 år fanns inte heller maken med vid firandet.

Nu bekräftar paret att de separerar från varandra. I ett gemensamt uttalande till nyhetsbyrån AP säger makarna att deras beslut är ”ömsesidigt och fattat med kärlek i slutet av förra året”. Paret uppger också att de hade tänkt hantera separationen privat, men att de ville undvika spekulationer och ”framföra sanningen direkt”.

Annons

Makarna säger också att de kommer att fortsätta älska och respektera varandra.

Jennifer Aniston och Justin Theroux gifte sig 2015, efter fyra år tillsammans, och förlovade sig 2012. Enligt en källa till InTouch ska Jennifer, på grund av sin tuffa skilsmässa från Brad Pitt 2005, ha kämpat för att hålla ihop sitt äktenskap med Theroux.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar