Carola Häggkvist till sjukhus – 5 år efter skadan i Så mycket bättre

Carola till sjukhus med gamla skadan
För fem år sen skadade sig Carola Häggkvist svårt i TV4:s Så mycket bättre. Hon lever än idag med konsekvenserna av incidenten och var imorse tvungen att röntga knäet ännu en gång.
Annons

Sångerskan Carola Häggkvist, 52, var med i Så mycket bättre på TV4 år 2014. En av de andra deltagarna den hösten var Ola Salo, 42, och då han hade sin egen dag bestämde han att hela gänget skulle få lära sig spela cricket. Carola var på topphumör och hade vinnarskalle. Men när sångerskan tog sats och sprang i full fart för att kasta en lång boll vek sig hennes knä.

Annons

– Det bara vred sig. Man tror man är 18 år, förklarade hon för Expressen efteråt.

Carola blev liggande och de andra deltagarna rusade fram för att se hur det var med henne, varpå de kallade på sjukvård. Hon fick sedan sitt knä lindat innan hon bars tillbaka till huset. Efter en tids rehabilitering hoppades hon att allt skulle vara bra igen, men så har det inte blivit.

I slutet av 2017 när Carola Häggkvist var med i kändisshowen Stjärnklart hoppade hon ner från en stol och slog upp sin gamla knäskada igen.

”Min knä-skada sedan ‘Så mkt bättre’-14 gick upp rejält på premiären av ‘Stjärnklart’ i torsdags då jag ville lite mer..”, skrev hon på Instagram.

Och inte nog med att knäskadan gjorde sig påmind igen. När Carola skulle kyla knät för att lindra smärtan kom nästa bakslag. Hon använde en kylpåse på knät, som egentligen ska lindas in i en handduk innan användning. Men det tänkte inte Carola på, vilket ledde till blåsor och en ny köldskada.

”Att läsa innehållsförteckningen INNAN är alltid bra! Gör alltså inte som mig. Köldskada blev det, med en cold pack i 15 min direkt mot huden. Huden svullnade upp och jag vaknade upp på morgonkvisten och förstod att något var fel”, förklarade hon i Isamma nstagram-inlägg.

Carola Häggkvist inlagd för röntgen igen

Det senaste året verkar det ha gått bättre för sångerskan med hälsan, men nu har det tydligen börjat knaka och gnissla om hennes knät igen. Imorse la Carola, som nyss är hemkommen till Sverige från Sydafrika med dottern Zoe, 9, upp en bild på sitt knä på Instagram och skrev där:

”Direkt till röntgen på Sopiahemmet! Kolla knäet igen..”

Därefter fortsatte inlägget:

”Inte helt intakt efter cricket-fallet i Så mycket bättre 2014!!”

15 minuter senare kom nästa bild där hon visade hur hon stod i en maskin som röntgade hennes knä. Till den bilden skrev Carola:

”Men innan var det tio minuters magnetröntgen liggandes. Somnade nästan…”

Exakt hur illa det är med hennes gamla knäskada skriver däremot Carola Häggkvist ingenting om.

LÄS OCKSÅ: Fansens kärlek till Carola – efter otäcka skadan

LÄS OCKSÅ: Carolas känslosamma uppbrott – flyttar från Stockholm

FOTO: W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…