Hovet ryter ifrån efter barnryktet kring Meghan och Harry

Meghan markles nya familjebelsut – veckor innan barnets födsel
I april är Meghan Markle och prins Harry beräknade att bli föräldrar för första gången. För ett tag sedan startades ett rykte om hur prinsparet planerat att uppfostra sitt barn – något som det brittiska hovet nu svarar på.
Annons

Nu är det inte allt för långt kvar tills Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, väntas få sitt första barn. I april beräknas prinsparet att bli föräldrar åt en liten! Det finns i vanlig ordning en hel del regler att förhålla sig till som kunglig mamma i det brittiska kungahuset. Listan är lång, och bland annat får inte könet på barnet avslöjas förrän det har fötts.

För ett tag sedan startades ryktet om att prinsparet planerat att uppfostra sitt barn ”gender fluid”, det vill säga könsneutralt. Det var Vanity Fair som rapporterade om Meghan och Harrys beslut, som enligt en källa till dem ska ha pratat om det med sina vänner.

Annons

– Meghan har pratat med några av sina vänner om födelsen och hur hon och Harry planerar att uppfostra sin bebis. Hennes exakta ord var ”fluid”, ska en källa ha sagt till tidningen, och fortsatt:

– Hon sa att de planerar att uppfostra sitt barn med ett flytande förhållningssätt till kön och de kommer inte att pracka på barnet några stereotyper.

Det brittiska hovet går nu ut med att det här påståendet ska vara helt och hållet falskt, skriver Elle UK.

Regler att förhålla sig till som kunglig mamma

Listan med regler att förhålla sig till som kunglig mamma är som sagt lång. Bland annat är det inte tillåtet att ha en baby shower. Men det struntade hertiginnan i när hon nyligen tog sig till New York för att kalasa med vänner i sann baby shower-anda. 300 000 pund gick kalaset på och det var på The Mark hotell som allt firades. 60 000 pund per natt kostar det för att bo där, skriver The Sun.

En annan grej som prinsparet måste förhålla sig till är att komma på fler namn än ett till den lilla, då den kungliga traditionen säger att barnet ska ha fyra namn.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…