Brittiska hovet: Därför tar gravida Meghan Markle en paus

Meghan Markle och prins Harry går hand i hand
Meghan Markle och prins Harry blir föräldrar för första gången nu i april. Men redan nu träder Meghan åt sidan och kommer inte att synas offentligt förrän den kungliga bebisen kommer till världen.
Annons

I oktober avslöjade det brittiska hovet att Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, väntar barn och i april blir de föräldrar för första gången. Med bara veckor kvar till förlossningen har nu Meghan gjort sitt sista publika framträdande innan födseln. Det senaste publika framträdandet var med prins Harry och svägerskan Kate Middleton, 37, under måndagen.

Enligt sajten OK! har det brittiska hovet på Kensington Palace har bekräftat att det var det sista publika uppdraget som Meghan skulle göra innan hon välkomnar sitt första barn, men att hon kommer att fortsätta lite till med privata möten.

Annons

Drottning Elisabeth, 92, prins Charles, 72, och hans fru Camilla, 71, medverkade också under måndagen, skriver sajten OK! Meghan Markle såg väldigt glad ut under måndagen och bar en vacker vit klänningen med detaljer, vit kappa och en matchande vit huvudbonad.

Får ingen prins- eller prinsesstitel

När Meghan och prins Harrys barn föds kommer den dock inte att få en prins- eller prinsesstitel. Barnet kommer att bli den sjunde i den brittiska tronföljden och kommer därför att få en annan titel.

Om Meghan och prins Harry får en pojke kommer han att få titeln ”Earl av Dubarton” och om det blir en flicka kommer hon att få titeln ”Lady Mountbatten-Windsor”.

Det har alltid varit en strulig familjerelation mellan Meghan, hennes pappa Thomas Markle, 74, och hennes halvsyster Samantha Markle, 54. Men i februari uppgav tidningen Daily Mail att Meghan vill att familjen ska forsonas nu när bebisen kommer.

– Meghan hoppas och ber för att barnet ska föra hennes familj samman igen, sa en källa till tidningen.

I april när barnet kommer vill Meghan Markle att både hennes pappa och syster ska få träffa bebisen.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…