Beskedet: Därför vill Kylie Jenner hoppa av Familjen Kardashian

Kylie Jenner om Keeping up with the Kardashians
Kylie Jenner vill bryta sig loss från realityserien Familjen Kardashian som är i full gång just nu. Nu avslöjar en källa till familjen varför.
Annons

Kylie Jenner, 21, är den yngsta av Kardashian-systrarna. 2018 var ett riktigt superår för Kylie då hon officiellt blev den yngsta dollar-miljardären i historien.

Det var Forbes Magazine som gick ut med att Kylies skönhetsmärke nu är värt 900 miljoner dollar. Kylie äger Kylie Cosmetics och lanserade sitt första läppglans för två år sedan.

Redan 2018 skrev Forbes Magazine att om Kylie Jenner håller samma tempo med intäkterna så kommer hon att ha en större plånbok än Mark Zuckerberg – något hon nu kan lägga till på meritlistan.

Annons

Säsong 16 av Familjen Kardashian har precis dragit igång och en källa till Radar Online berättar att Kylie inte vill vara med i familjens realityserie längre.

– Hon känner att hon inte behöver serien mer utan tycker att den har gjort sitt, berättar källan för nöjessajten.

Kylie Jenner upplever, enligt källan, att hon är för upptagen med sitt märke Kylie Cosmetics och att hon inte har tid till att vara med under flera timmar inspelning. Däremot är inte Kylies mamma så glad över detta. Kris Jenner, 63, försöker att signa nytt kontrakt till serien, då familjens kontrakt med tv-bolaget tar slut när säsong 16 slutar.

Uppgiftslämnaren berättar vidare att Kris Jenner känner sig fast i en tuff situation då hon behöver ha med alla döttrarna för att få till ett nytt kontrakt med tv-bolaget.

Spekulationer om baby nummer två

Och det kanske inte bara är Kylies skönhetsmärke hon känner att hon inte riktigt har tid till. Det ryktas nämligen att Kylie väntar sitt andra barn.

Hänt har tidigare skrivit om spekulationerna som blossade upp efter ett kryptiskt inlägg på stjärnans Instagram. Den omtalade bilden visar Kylies händer där vänstra handens naglar är målade blå och den högra handens naglar är målade rosa. Fansen gissar då på att hon väntar en flicka eller pojke.

Ett fan kommenterade bilden med frågan om Kylie var gravid och flertalet fans svarade att de var säkra på det.

Pojkvännen Travis Scott, 26, och Kylie vill ha fler barn och ge deras dotter Stormi, 1, syskon.

– Travis har ändrat sitt jobbschema så att han kan vara hemma så mycket som möjligt med Kylie och Stormi. Att det kommer ett barn till snart råder det inga som helst tvivel om, säger Radar Onlines källa.

Källan fortsätter med att berätta:

– Kylie vill ha en stor familj och Travis viker sig dubbel för att passa upp på Kylie och Stormi och serva dem.

FOTO: Clint Brewer / TC / Splash News, Kristina Bumphrey/StarPix/REX

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…