2 år efter förlovningen: Meghan väljer bort Harrys kärleksgåva

Meghan Markle har en ny förlovningsring.
Meghan Markle har bytt ut sin förlovningsring till en ny. Den nya ringen är smalare och har betydligt fler diamanter. Se den här:
Annons

Tidigare Suits-skådespelaren Meghan Markle, 37, sa ja till sin prins Harry, 34, när han gick ner på knä hemma i parets kök i november 2017. Då visade hon stolt upp sin nya förlovningsring – som hon nu verkar ha bytt ut.

Kungliga fans har noterat att hon nu bär en ny ring, som skiljer sig en hel del från den förra. Vid närmare betraktning av bilderna från när paret visade upp sin son Archie för första gången ser man att ringen var utbytt redan då – men antagligen tog den nya lillprinsen all uppmärksamhet.

Annons

Den första ringen hade en stor diamant och två mindre på ett solitt guldband. Guldringen hade tre diamanter där den större stenen var från Botswana, som paret semestrat i tillsammans. De två mindre var från Harrys mamma prinsessan Dianas samling.

Annons

– De mindre diamanterna på sidorna är från min mors juvelsamling, för att se till att hon är med oss på den här galna resan tillsammans, sa prins Harry till BBC efter offentliggörandet.

Så ser Meghans nya ring ut

Den nya förlovningsringen är betydligt smalare och utgörs av en rad mindre pavé-infattade vita stenar, vilket antagligen är diamanter. Den nya ringen matchar även den alliansring hon fick som gåva av prins Harry i samband med födelsen av sonen Archie, en så kallad ”push present”.

Meghan Markles första ring.
Meghan Markles nya ring, med en rad mindre pavé-infattade vita stenar.

”Ger mer wow-känsla”

Enligt tidningen Town and Country kan ringbytet bero på att hertiginnan fick svullna fingrar under sin graviditet, vilket kan ha gjort att hon behövde en ny.

Juvelexperten Arabel Lebrusan säger till tidningen Daily Mail att den nya ringen är mer ”amerikansk” jämfört med originalet. Hon säger även att det tunnare bandet är en populärtrend just nu, då diamanten då ser större ut.

– Många kändisar gör så, då stenen ser större ut i jämförelse och då ger mer ”wow-känsla”. Men den passar hennes stil och hennes hand perfekt, säger Arabel Lebrusan till tidningen.

Enligt Daily Mail är ringen gjord av drottningens personliga juvelerare, Harry Collins. Och priset? 4,350 brittiska pund, vilket motsvarar omkring 52 000 svenska kronor.

FOTO: TT/Mark Stewart, TT/Evening Standard

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…