ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Hannes Haraldsson drabbad av corona – Susanna Karlssons oro

04 jan, 2022 
susanna och hannes
Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson har en tuff period.
Pojkvännen Hannes Haraldsson har drabbats av corona – och Susanna inväntar nu sitt eget provsvar.
– Jag har ont, berättar hon för Hänt.
Annons
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och HannesBrand logo
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

Susanna Karlsson medverkade i Bonde söker fru 2018. I programmet fann hon sin stora kärlek, Hannes Haraldsson. Idag är de förlovade och välkomnade en liten son, med namn Tor, i augusti förra året.

Sedan sin medverkan i programmet har Susanna blivit en mycket uppskattad profil och på Instagram delar hon ofta med sig av tankar och bilder från vardagen, så även denna gång. Nu berättar hon om måendet och tuffa sjukdomstiden som drabbat hela familjen.

Susanna Karlsson och Hannes blev sjuka under nyårsafton

Susanna berättar att det hela började med att två av tre i familjen testade positivt för covid-19. Hon själv var då symptomfri.

”Det nya året börjar med spyor på tolvslaget och sen två av 3 covid-positiva test.”, skriver Susanna.

Hon fortsätter:

”Nu har jag min envisa jävel också blivit dålig med symptom så som, halsont, ont i kroppen (förmodligen feber) snorig, så pcr-testet är bokat. Men mest troligt är väll att jag med kommer testa positivt..Tor mår bra och har inte visat något symptom mer än lite lite snorig och hostig.”

Annons

Susanna Karlsson om måendet: ”Jag har ont i kroppen”

I ett inlägg på Instagram berättar Susanna nu att hon att det är värre, det rör sig troligtvis om covid-19. Hon väntar på svar från sitt test.

”Idag har jag tagit pcr-test. Mår piss och förväntar mig inget annat än ett positivt provsvar, vilket såklart inte är positivt, men ni fattar”, skriver Susanna.

För Hänt berättar Susanna Karlsson att fästmannen Hannes och hennes syster drabbades av viruset först.

– Hannes och min syster har bekräftats med covid och jag inväntar mitt provsvar. Jag gjorde testet ett par dagar senare då jag inte hade fått några symptom än, säger Susanna Karlsson och fortsätter:

– Men jag är ganska så säkert på att jag får positivt på pcr-testet.

Hur mår du?

– Jag mår ganska dåligt, känns som influensan typ. Jag har ont i kroppen, huvudet och hosta. Även ont i halsen och snor.

Annons

Stöttas av följarna: ”Jag fattar precis vad du menar”

Susannas följare skickar nu krya på dig-hälsningar till familjen och önskar att det snart blir bättre.

”Jag fattar precis vad du menar, man vill vara positiv men inte i covid-19. Krya på dig i hoppas på snabb tillfrisknande”, skriver en följare.

Kämpa och kryakramar. Ett elände denna pandemi”, hälsar en annan.

Krya på er”, hälsar en tredje.

FOTO: TV4

Annons