LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersen och Hans Fahléns barn – så ser sonen Leon ut idag

19 feb, 2022 
Leon Fahlén
Kristin Kaspersen och Hans Fahlén fick tillsammans sonen Leon Kaspersen Fahlén år 2004.
Så här ser kändissonen ut idag!
Annons
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin KaspersenBrand logo
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen, 52, är idag singel, något som hon tidigare berättat att hon trivs bra med. Även om längtan efter att träffa någon finns så kan hon idag njuta av livet som solo.

Men kärlekslivet har tidigare sett annorlunda ut, Kristin har nämligen gått igenom två stora separationer i sitt liv.

Kristin Kaspersen är mamma till Filip och Leon

I sju års tid var Kristin tillsammans med Martin Lamprecht, 58, och 1997 fick de sonen Filip Kaspersen Lamprecht, 24. Kändissonen är ett välkänt ansikte för det svenska folket då han valt att leva i rampljuset.

Annons

År 2021 medverkade Filip i TV4:s Let's dance, ett program som han till och med kammade hem vinsten i. Filip har även haft en omskriven relation med artisten Peg Parnevik, 26, men sommaren 2021 bröt det tidigare paret upp.

Kristin och Filip ser ut att ha en nära relation och dyker ofta upp tillsammans när det gäller offentliga tillställningar. Men Filip är inte det enda barnet som Kristin är mamma till.

Efter uppbrottet från Martin fann nämligen Kristin kärleken i programledaren Hans Fahlén, 58. Lyckan var total när två av Sveriges mest folkkära tv-profiler fick varandra under ett kändistätt bröllop i Åre Gamla Kyrka 2003. Året därpå föddes Hans och Kristins gemensamma son Leon Fahlén, 18.

Annons

Med föräldrar som Hans och Kristin syntes Leon tidigt i offentligheten. Redan från barnsben har Leon dykt upp på premiärer och andra röda mattan-tillställningar.

Leon Kaspersen Fahlen
Foto: Lizzie Larsson/TT

Så ser kändissonen Leon Kaspersen Fahlén ut idag

Även om Leon synts då och då på bilder under årens gång så är han lite mer av en doldis om man jämför med halvbrodern Filip. Kanske är detta ett aktivt val, eller så beror det på halvbördernas ålderskillnad.

Nyligen blev Leon 18 år gammal och det återstår helt enkelt att se om han väljer att gå i mamma och pappas fotspår när det är dags att välja karriär. Kanske ser vi Leon i Let's dance om några år, vem vet?

Kristin Kaspersens söner
Foto: Karin Törnblom/TT

FOTO: Karin Törnblom/TT/Cecilia Liljeton/TT

Annons