ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så är Calle Sterners relation till Filip Lamprecht – egna orden

26 nov, 2021 
Johanna Alm
Calle Sterner & Filip Lamprecht
Filip Lamprecht vann Let's dance tidigare i år tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, men två år tidigare vann även hans mamma Kristin Kaspersen tillsammans med Calle Sterner.
Hur är egentligen Calle och Filips relation till varandra? – Hänt har tagit reda på svaret!
Annons
Calle Sterner om relationen till Filip LamprechtBrand logo
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

Calle Sterner är en professionell dansare som sedan 2012 har han dansat med olika kändisar i TV4:s succéprogram Let's dance. Genom åren har han dansat med bland annat Hannah Graaf, Jennifer Åkerman, Kenza Zouiten och Therese Alshammar.

För två år sedan vann han hela tävlingen tillsammans med sin danspartner Kristin Kaspersen, mamma till Filip Lamprecht som även vann Let's dance tidigare i år med Linn Hegdal.

För Hänt berättar Calle Sterner nu om sin relation till Filip.

Därför var inte Calle Sterner med i Let's dance – plötsliga karriärsbytet

Calle, som varit en tittarfavorit i Let's dance under många år, har inte medverkat i programmet på två år. Detta då han satsat på studierna istället.

Tidigare i år tog han nämligen examen inom industriell ekonomi på Kungliga tekniska högskolan i Stockholm och numera arbetar han inom samma bransch.

Annons

– Jag dansar inte så mycket nu. Jag jobbar på ett investmentbolag och jobbar med lite annat, men dansar såklart också, sa han då och fortsatte:

– Vi bygger bolag entreprenörsmässigt och jag har avslutat mina studier på KTH, så nu jobbar jag på kontor också kombinerat med lite härlig dans.

Om vi kommer få se Calle dansande i tv-rutan igen eller om han helt enkelt kommer satsa på sin nya karriär är i nuläget oklart.

Till Hänt gav han nämligen ett tvetydigt svar:

– Man vet aldrig, det återstår att se.

Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

Calle dansade hem vinsten i Let's dance 2019 tillsammans med Kristin som är mamma till Filip Lamprecht.

Även han är en Let's dance-vinnare då han tidigare i vår vann han hela tävlingen med sin danspartner Linn.

Eftersom det krävs mycket träning och repetition inför och under tävligen så umgås de tävlande väldigt intensivt ihop under en längre period, och kommer därför varandra väldigt nära.

Annons

När Hänt träffade Calle på biopremiären av En kunglig affär berättade han om relationen till Filip.

– Vi ses. Eftersom han bondade med alla dansare väldigt väl också så är han med ofta och hänger, så det är väldigt kul, säger han och fortsätter:

– Det är väldigt kul att se att det finns en så otrolig talang i honom också. För han är otroligt duktig.

FOTO:

Annons